Van itt olyan lány,aki nagyon vékony?
ÉS te hány kiló és milyen magas vagy?
(Mert gondolom tökéletes a tested és arcod és magasságod, ha már elvárásaid vannak...)
12.
Szerintem nem elvárás, hanem inkább szivesség hogy egy gebével akar összejönni! Örülj neki ha egyáltalán nőiesnek talál egy lécet!
Hát akkor jó sokan akarnak nekem szívességet tenni :D Érdekes, a vastagabb barátnőimnek nincs ilyen sok jóakarója...
Egyébként genetika, nem tudok hízni. Csinosnak látom magamat és általában ezt is mondják rólam. Csak az elhízottak csúfolnak/ tesznek megjegyzéseket, pl csontváznak és anorexiásnak neveznek. Mégis ugyanezek az ismerőseim az instagram-on több száz olyan lányt követnek és lájkolnak, akik még nálam is vékonyabbak.
A nőiesség pedig nem a nagy mellnél kezdődik.
15.
Kérdező inkább a "nyagyon vékony lányokra" gondolt.
Most vagy te nem vagy az és értelmi képességeidnek a tudatában, hogy válaszoltál vagy hazudsz.
Egy nagyon vékony lánynak nem igazán van melle, csak amennyiben inplantátum!
Itt az oldalon is ezerszer leirták, hogy dugnák a rusnya kövéreket is.
Én azért keményen megb*sznék egy vékony csajt, akinek még melle is nagy.
Az tényleg implantátum lenne .. de hát a minőséget meg kell fizetni. :D Pénzben, és egészséggel is.
A nők áldozzák csak ezt fel a férfiaknak, nyugodtan. Úgyis mindegyik csak k*rni akar. Elég csak ránézni az internetes portálokra, miket nyomatnak nap mint nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!