Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van itt olyan lány,aki nagyon...

Van itt olyan lány,aki nagyon vékony?

Figyelt kérdés
Nekem a vékony lányok jönnek be
2023. jan. 2. 13:44
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
Igen 10-es, fogyókúráznod kell. Ez az út.
2023. jan. 2. 16:32
 12/24 anonim válasza:

ÉS te hány kiló és milyen magas vagy?

(Mert gondolom tökéletes a tested és arcod és magasságod, ha már elvárásaid vannak...)

2023. jan. 2. 17:06
 13/24 anonim válasza:
12-es, a brét még csak meg sem kérdezted. :D
2023. jan. 2. 17:10
 14/24 anonim válasza:

12.

Szerintem nem elvárás, hanem inkább szivesség hogy egy gebével akar összejönni! Örülj neki ha egyáltalán nőiesnek talál egy lécet!

2023. jan. 2. 17:24
 15/24 anonim válasza:

Hát akkor jó sokan akarnak nekem szívességet tenni :D Érdekes, a vastagabb barátnőimnek nincs ilyen sok jóakarója...

Egyébként genetika, nem tudok hízni. Csinosnak látom magamat és általában ezt is mondják rólam. Csak az elhízottak csúfolnak/ tesznek megjegyzéseket, pl csontváznak és anorexiásnak neveznek. Mégis ugyanezek az ismerőseim az instagram-on több száz olyan lányt követnek és lájkolnak, akik még nálam is vékonyabbak.

A nőiesség pedig nem a nagy mellnél kezdődik.

2023. jan. 2. 17:46
 16/24 anonim válasza:
Ha egy nőnek van melle ... általában b*sszák ... ez a hátránya a dolognak.
2023. jan. 2. 17:51
 17/24 anonim válasza:
Jó neked
2023. jan. 2. 18:01
 18/24 anonim válasza:
Legyünk jófejek egymással, én azt mondom ... b*sszunk együtt mindnyájan, osztozzunk a szereteten, az csak helyes dolog.
2023. jan. 2. 18:03
 19/24 anonim válasza:

15.

Kérdező inkább a "nyagyon vékony lányokra" gondolt.

Most vagy te nem vagy az és értelmi képességeidnek a tudatában, hogy válaszoltál vagy hazudsz.

Egy nagyon vékony lánynak nem igazán van melle, csak amennyiben inplantátum!

Itt az oldalon is ezerszer leirták, hogy dugnák a rusnya kövéreket is.

2023. jan. 2. 18:11
 20/24 anonim válasza:

Én azért keményen megb*sznék egy vékony csajt, akinek még melle is nagy.

Az tényleg implantátum lenne .. de hát a minőséget meg kell fizetni. :D Pénzben, és egészséggel is.

A nők áldozzák csak ezt fel a férfiaknak, nyugodtan. Úgyis mindegyik csak k*rni akar. Elég csak ránézni az internetes portálokra, miket nyomatnak nap mint nap.

2023. jan. 2. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!