Milyen társkereső oldal van ami nem kamu, fiatalok is használják. (akár nem is feltétlen társkereső oldal, de arra is jó) és tényleg nem ilyen reklám kamu mint ami a tinder, badoo, randivonal, stb lett, hanem normális? van ilyen?v insta fb csoportok?
Sokkal!
Egy szóval is ki lehet fejezni: stresszmentes.
kit érdekel a politika. ez is meg lett velünk etetve, hogy foglalkozzunk vele. számomra ez olyan mint egy szilánk az agyban. KIT ÉRDEKEL. a politika???? kit??? mi vagyok én??? gorbacsov? politológustudós? könyvtárosbácsi?? ki??? miért nem élhetem az életem enélkül a szemét nélkül.
csinálnak amit akarnak csak ne tudjak róla. könyörgöm.
ne
Régen nem foglalkoztunk ilyesmivel, a 90-es években, mindenki örült, hogy szabad az ország, meg európa és max amivel foglalkoztunk a nyugati cuccok amik jöttek üzlet, vállalkozás, tanulás, nagyon felszabadult időszak volt.
Most megint mindenkinek belenyomják az orrát ebbe a szarba mint a kiskutyáknak. Politika. :'IIIII cringe.
két szó.
KI A FxSZT ÉRDEKEL?
csinálnak amit akarnak
9/13-as írja a tutit.
Én ha tehetném ha lenne ilyen program akkor letiltanám a netről is az összes politikai tartalmat. Nem érdekel. Felőlem még a Jézus Krisztus is lehet a miniszterelnök az én életem ne erről szóljön, hogy ezzel foglalkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!