Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Milyen társkereső oldal van...

Milyen társkereső oldal van ami nem kamu, fiatalok is használják. (akár nem is feltétlen társkereső oldal, de arra is jó) és tényleg nem ilyen reklám kamu mint ami a tinder, badoo, randivonal, stb lett, hanem normális? van ilyen?v insta fb csoportok?

Figyelt kérdés
2023. jan. 1. 14:39
1 2
 11/19 anonim válasza:

Sokkal!

Egy szóval is ki lehet fejezni: stresszmentes.

2023. jan. 1. 19:37
 12/19 A kérdező kommentje:

kit érdekel a politika. ez is meg lett velünk etetve, hogy foglalkozzunk vele. számomra ez olyan mint egy szilánk az agyban. KIT ÉRDEKEL. a politika???? kit??? mi vagyok én??? gorbacsov? politológustudós? könyvtárosbácsi?? ki??? miért nem élhetem az életem enélkül a szemét nélkül.

csinálnak amit akarnak csak ne tudjak róla. könyörgöm.

ne

2023. jan. 1. 22:12
 13/19 A kérdező kommentje:

Régen nem foglalkoztunk ilyesmivel, a 90-es években, mindenki örült, hogy szabad az ország, meg európa és max amivel foglalkoztunk a nyugati cuccok amik jöttek üzlet, vállalkozás, tanulás, nagyon felszabadult időszak volt.

Most megint mindenkinek belenyomják az orrát ebbe a szarba mint a kiskutyáknak. Politika. :'IIIII cringe.

két szó.

KI A FxSZT ÉRDEKEL?

csinálnak amit akarnak

2023. jan. 1. 22:23
 14/19 A kérdező kommentje:

9/13-as írja a tutit.

Én ha tehetném ha lenne ilyen program akkor letiltanám a netről is az összes politikai tartalmat. Nem érdekel. Felőlem még a Jézus Krisztus is lehet a miniszterelnök az én életem ne erről szóljön, hogy ezzel foglalkozom.

2023. jan. 1. 22:24
 15/19 anonim válasza:
Akkor redditre ne menj :D
2023. jan. 1. 22:25
 16/19 A kérdező kommentje:
Az, hogy középsulisok meg egyetemisták meg fiatal felnőttek is ezzel foglalkoznak meg torokra mennek, hogy ki a libsi, ki a jobber, orbánviktor meg mittudomén. hát ilyen nincs. Miért nem lehet olyan politika amit NEM LEHET ÉSZREVENNI, hogy létezik? régen a politikusok úgy tudom próbálták kerülni a nyilvánosságot most meg úgy viselkednek mint valami celebek. el van cseszve az egész.
2023. jan. 1. 22:25
 17/19 anonim válasza:
Kérdező, neked csatlakoznod kéne egy politika ellenes csoporthoz ahol hasonló a gondolkodásmód. Ott akár társra is lelnél.
2023. jan. 1. 22:39
 18/19 anonim válasza:
Reddit az nagyon politikai
2023. jan. 2. 08:22
 19/19 anonim válasza:
Redditnek is meg van az előnye van ott annyi hülye, hogy simán találsz jó subredditet. Csöcsök és segg meg az ökör videók amin sérvet kapsz annyira röhögsz nekem ennyi elég.
2023. jan. 2. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!