Hogy kérdezzek a mai napra?
“Szia.. gondolom a mai találkát sem szeretnéd, majd talán akkor később tudunk másik napot nézni.“
Ennyit tudtam írni mert nem értem hogy mivan😅 nem hinném hogy elmondaná.. ha baja is lenne.. amugyis friss az ismeretség.. de köszönöm 1#
Tegnap délután 2 óta meg sem nézte amit legutóbb írtam.. de nem szeretné hogy lezárjam vele a beszélgetést valamiért….
Hetek óta nem akar velem telefonon beszélni.. mindig csak majd ma felhívlak.. nincs témánk, a mi a helyzet-en kívül mást nem kérdez.. de bedobok egy jó témát vagy sztorit.. persze írjam le.. ez volt például tegnap is és meg se nyitotta.. pedig mindig kezében van a telefon.. csak nem érdeklem..
Sokszor az utolsó pillanatban visszamondja a dolgokat. Legutóbb Szerdán úgy volt hogy találkozunk, megírtam neki indulás előtt hogy 4 kor tudnék indulni 5- tudunk találkozni beszélni kicsit és még simán haza tudok menni, eltelt vagy 2 óra mire mégis jó lett volna aznap.. de akkor már aludtam, betegek is voltunk mindketten, lehet haza sem tudtam volna jönni.. ő meg másnap időre ment valahova, betegen meg lehet nem tudtam volna időre elkészülni..
szóval megy a huzavona.. de ennek ellenére nem akarja hogy elmondják róla valamiért…
Miben nyilvánul meg, hogy nem akarja, hogy lemondj róla? Újra megkeres, ha te nem keresed? Mert én a helyedben nem keresném amíg ő nem.
Illetve azért megemlíteném, hogy nem esik túl jól, hogy megbeszéltek valamit és nem tartja magát hozzá.
Karácsony környékén írtam egy szép búcsú levelet neki hogy jó volt amíg volt, de túl döcögősnek érzem ezt a kapcsolatot, nem kell keresnie mert nem érzem így jól magam.
Erre elkezdett egy napig könyörögni hogy ne hagyjam el, ne legyek ilyen, szüksége van rám, nem tudja hogy mi lehet a bajom :D az a bajom hogy ő elvan(?) aztán valamiért elkezdtünk beszélgetni mert napoknál a történetrészleget mindig megnézi és kaptam tőle kommentet…. Magamtól ritkán keresem, általában ő ír, naponta egyszer vagy másnap hajnalban, egy mizujs?-t és ennyi… leírom / dolgozok ez van amaz van…
Meg ez hogy szerdán meglepett hogy megkérte így a semmiből hogy találkozzunk de ugye abból sem lett semmi…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!