Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Balatonfüred és környékén...

Balatonfüred és környékén ismerkedés?

Figyelt kérdés
Én egy 33 éves, füredi férfi vagyok, aki szívesen ismerkedne egy helybeli nővel. Kedvesnek és empatikusnak jellemezném magam, de egyben zárkózott is vagyok. Ez utóbbi nagyban megnehezíti az ismerkedést. Egy jó beszélgetésnek nagyon tudnék örülni. Talán Te is? :)
2022. dec. 28. 15:10
 1/4 anonim válasza:
Balatoni pasinak pedig egyszerű lehet az ismerkedés,főleg nyáron.
2022. dec. 28. 15:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi az általánosítást. Talán a szövegértés nem az erősséged.
2022. dec. 28. 15:28
 3/4 anonim válasza:

Hú de bunkó vagy hallod :D

Ha valami nehéz, azt jelenti még fejlődnöd kell :)

Dolgozz magadon, és viseld jól a kritikát.

Szedj magadra kis önbizalmat mert nagyképűséggel nemsokra mész :D

Remélem neked jó lesz a szövegértésed.

2022. dec. 28. 16:39
 4/4 A kérdező kommentje:

A bunkó inkább te vagy. Nem tudom mi a célod azzal, hogy belerondítasz a semmitmondó hozzászólásoddal. Azt írtam empatikus és kedves férfiként jellemezném magam és nem azt, hogy nincs tartásom. Ne próbáld meg kiforgatni a szavaimat.

"Balatoni pasinak pedig egyszerű lehet" és te azt honnan tudod? Itt élsz? Mert én ide születtem. Itt is megtalálható mindenféle embertípus. Nagyon rosszul esett az általánosítás. Szerintem jogos a reakcióm.

2022. dec. 28. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!