Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lenne itt akivel beszélhetek...

Lenne itt akivel beszélhetek párkapcsolati problémákról?

Figyelt kérdés
Feltűnt egy dolog, amire mai napig nem kaptam még választ és jó lenne másokkal is megvitatni. Lány vagyok.

2022. dec. 24. 00:07
1 2
 1/11 anonim válasza:
Írhatsz nyugodtan!
2022. dec. 24. 00:15
 2/11 anonim válasza:

Ha mástól vársz rá választ, mégis miért itt kérdezed?

Partnereddel beszéld meg, az sokkal többet fog segíteni mint mi itt :)

2022. dec. 24. 00:41
 3/11 anonim válasza:
Elég sokat beszélgettem már erről a lány barátaimmal hogy tudjam, nem tud senki sem értékelhető választ adni, mivel senki nem ismeri a kapcsolatotokat.
2022. dec. 24. 07:52
 4/11 anonim válasza:
Tehetünk egy próbát.
2022. dec. 24. 08:59
 5/11 anonim válasza:

Furcsa meglátás. Szerintem meg épp az segíthet a legtöbbet, ha kívülálló is elmondja mit gondol. Más szemszögből ugyanaz a történet teljesen más képet is mutathat. Tény, hogy aki érzelmekkel van benne egy kapcsolatban,sosem fog kívülállóként viselkedni, de ha két három ember hasonló véleményen van,ami az enyémmel ellentétes, akkor azért van min elgondolkodni. Így sem könnyű döntéseket hozni és változtatni, de van akinek ez elegendő, hogy tisztán lásson.

Ha gondolod kérdező, nekem is írhatsz! Ma valószínűleg nem fogok tudni írkálni, de utána ráérős vagyok. (Nő)

2022. dec. 24. 09:35
 6/11 anonim válasza:
#5 Mi, mint teljesen ismeretlenek azt a narratívát hallanánk csak, amit a kérdező közvetít, ezért nem is tudnánk (nagy valószínűséggel) más következtetésre jutni mint ő. Aki viszont ismeri őket jobban rálát a dolgokra, esetleg ismeri mindkét oldalt, tudja milyenek a felek, tehát sokkal megalapozottabb véleménye lehet.
2022. dec. 24. 09:46
 7/11 anonim válasza:

Irj batran ha szeretnel 😊

Megbeszelhetjük egymas parkapcsolati problemait.

2022. dec. 24. 14:24
 8/11 anonim válasza:
Kíváncsivá tettél. Írj, ha gondolod.
2022. dec. 24. 19:31
 9/11 anonim válasza:
Lool #8 ebben mi tett kíváncsivá? Az hogy lány? Xd
2022. dec. 24. 19:32
 10/11 anonim válasza:
Írj nyugodtan! 😊
2022. dec. 24. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!