Fiúk, lányok, segítsünk egymásnak: aki külföldön dolgozik, és van kedve, legyen szíves írja meg, melyik országban él, mivel foglalkozik, azt mióta csinálja, és mennyit tud vele keresni?
"Mi értelme úgy élni, hogy a legtöbben szomorúak, ingerültek, arrogánsak, utálják a másikat, és még sorolhatnám..sokszor látom ezt, sajnos. 3 országban éltem ezelőtt..."
Hadd kérdezzem már meg kíváncsiságból, hogy melyik országokban éltél és Magyarországon belül hol (Bp / vidék)?
Csak azért kérdezem mert nekem ellentétes a tapasztalatom, Svédországban éltem és olyan gyász embereket az életemben nem láttam, egy temetésen vidámabbak Magyarországon. Németország és Anglia 1 fokkal jobb de azoktól sem ájultam el, a nagyátlag letargikus. Egyedül ténylegesen tapintható és sokkal jobb hangulatú, vidám emberekkel Olaszországban és Spanyolországban találkoztam.
Viszont ilyen különbséget Magyarországon is tapasztalok, ha átutazóban mentem egy vidéki faluba tényleg halálközeli a hangulat de például a III. kerület hegyoldali része ahol most élek teljesen vállalható, pozitív emberekkel vagyok körülvéve és én magam is stabil csávó vok.
Nem csak a svájciak az észak-európaiak is, a sok iq light magyar meg írja hogy: hú Svédország így jó hely meg úgy meg nincs korrupció... jahh csak épp olyan a hangulat mint a temetésen egymást sokkal jobban utálják a svédek mint a magyarok.
Spanyol, olasz és latin-amerika az igazi jó hely ahol valódi vidám emberek élnek egy átlag németet és angolt is a bánat verdesi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!