Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Az miért van ezen az oldalon...

Az miért van ezen az oldalon hogy a férfiak magukat férfinak hívják, de a nőket meg lányoknak?

Figyelt kérdés
Akkor a férfi is legyen már fiú.
2022. nov. 26. 07:55
1 2
 11/18 anonim válasza:
f F l L N
2022. nov. 26. 12:06
 12/18 anonim válasza:
Mert többre tartják magukat mint a nőket
2022. nov. 26. 12:21
 13/18 anonim válasza:
30 éves kisfiú vagyok, lányok akartok ismerkedni? :D
2022. nov. 26. 13:09
 14/18 anonim válasza:

A fiúnak gyerekes hangzása van, a lánynak viszont nincs, az valamiért kikopott? Én így érzékelem

A nő viszonz elég komolyan hangzik, kb. mint az úriember.

De amúgy, itt mindenki hív mindennek is mindenkit, szóval ha valaki bele akar látni valamit, az bele is fog

2022. nov. 26. 14:02
 15/18 anonim válasza:
Ez csak egy beidegződés a nőkkel szemben, mert ők mindig "gyermekibb" lények maradnak a koruktól függetlenül az emberek szemében.Erre kiváló példa a becézett név használata is az irányukba, egy nőt egész életében minden korosztály szívesen hív Icukának meg Évikének de egy férfit egy bizonyos koron túl senki nem hív Józsikának vagy Zsoltikának.
2022. nov. 26. 15:55
 16/18 anonim válasza:
Én férfi vagyok és lánynak hívom magamat.
2022. nov. 26. 16:36
 17/18 anonim válasza:
A nőknél van még ez a dolog, hogy nő ha férjezett de lány ha még hajadon. Ez is megmaradhatott a köznyelvben holott ma már sok a 30-as 40-es férjezetlen nő is akire így a környezete "lányként" referálhat.
2022. nov. 26. 16:40
 18/18 anonim válasza:
Nővé,Férfivá érni kell! szerintem a nő és férfi (bár utóbbi inkább 40től férfi) mint fogalom 30 éves korosztálytól kezdődik,de mindig vannak kivételek,és én ,aki nemét tekintve "férfi"jómagamat is kivételnek gondolom.hiába vagyok 30 éves ,nem érzem azt ,hogy benőtt volna a fejem lágya így nem is nevezem magam férfinak,inkább pasinak ,de azt is túlzásnak érzem néha :DD igaz a csajok ,nők ezt máshogy látják szerencsére . volt hogy meg is lepődtem :D amúgy szerintem ha rangsorolni kellene kezdődne úgy hogy .. lány 14-18ig csaj 18-29ig és nő 30-addig ameddig nem nyanya valaki xd
2022. nov. 26. 18:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!