Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lányok/nők, beszélgetnétek...

Lányok/nők, beszélgetnétek szexuális témában?? 25/f

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek. Inkább ismerkedés kategóriába sorolnám a kérdést, de ott mégse hiszem, hogy beleférne (nem 18+os kategória).

Szóval olyan lányok, nők jelentkezését várnám szigorúan beszélgetésre, akik tapasztaltabbak vagy esetleg submissivek. Tényleg beszélgetni szeretnék, nem tervezek találkozni a jelentkezőkkel, se képcsere se semmi egyéb.

Pusztán beszélgetésről lenne szó szexuális témán belül.

Valamint, ha esetleg egy tapasztaltabb Dom férfi is idetévedt valamilyen csoda folytán, ő is írhatna egy privát üzenetet. Semmi ferde hajlamom nincs, tényleg csak beszélgetés az ami érdekelne. Valamint jó lenne valaki akivel pár témát jobban át lehetne beszélni.

Nem látogatom ezt a kategóriát,. Így nem is tudom mennyire szabványszerű az ilyen kérdés itt. Tényleg ismerkedés kategóriába való lenne inkább, mert lényegében netes beszélgető társat keresnék, csak ugye a főbb téma ami miatt inkább ehhez a kategóriához húzna.

Köszönöm mindenkinek, aki rászánta az időt, hogy elolvassa.

2022. nov. 23. 20:06
 1/7 anonim válasza:
Szivesen beszelgetek, viszont nem ismerkedek.
2022. nov. 23. 20:07
 2/7 anonim válasza:

Szerintem sokan nem értik egyes kategória miért is van pontosan. Nem ismerkedni kell ezen az oldalon, hanem kérdést feltenni.

Nem, az ismerkedés fül sem erre van, hanem ismerkedéssel kapcsolatos kérdésekre.

Ha levelezőtársat kéne az oldalon keresni, nem Gyakori kérdések, hanem mondjuk Tinder lenne a neve.

2022. nov. 23. 20:10
 3/7 anonim válasza:
#2 Legalább ne akarjál már okoskodni miközben ilyen blődségeket mondasz. Az ismerkedés kategória ugyanis igenis, hogy az ismerkedésre van. Az az egy ami nem kérdések feltevésére.
2022. nov. 23. 20:20
 4/7 anonim válasza:

Alapvetően nem ez az oldal funkciója, így én nem így látom. És nem is olvastam sehol, hogy erre való lenne az a kategória.

Nem értünk egyet, ezzel nincsen semmi gond. :)

2022. nov. 23. 20:39
 5/7 anonim válasza:

Nyílván az ismerkedés --> tanulótárs keresés, sporttárs keresés is csak a "hogyan találjak tanuló társat" kategóriájú kérdésekre lett kitalálva. Véletlenül se arra, hogy az itt jelenlévők közül esetleg valaki nem-e jártas a témában vagy nem-e akar ilyen társat.

2022. nov. 23. 20:42
 6/7 anonim válasza:
Beszélni szívesen beszélek, de nem ismerkednék.
2022. nov. 23. 21:10
 7/7 anonim válasza:

#4: pedig le van írva, alul a GYIK lapon:

"Ha ismerkednél, társat vagy partnert keresésnél, az Ismerkedés kategóriát használd! A társkereső alkategória is ismerkedésre szolgál"

2022. nov. 23. 22:29

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!