Elektronikus zenébe énekelni jelentkező?
Női énekhangot keresek egy progressive house track-hez.
Előnyös, ha nem ez az első ilyen felkérésed.
A zenét szeretném hivatalosan kiadatni.
Ajj, mennyire számítottam egy ilyen válaszra. Nem emlékszem, hogy kértem volna bárki véleményét a minőséggel kapcsolatban. Az ilyen beszólásokat hagyd meg máshova, például otthon a családba.
A lényeg amúgy pont az, hogy olyan emberek jelentkezzenek, akik nincsenek fent olyan oldalakon, ahol ilyen tehetségeket keresnek.
Mellesleg van zeném készülőben, amiben YouTubon elismert "művész" énekel. Bár manapság ez sem mond sokat, mivel bárki könnyen megszerezheti ezt a címet.
Ha elméleti kérdés, akkor úgyis mindegy.
Ha rólad van szó konkrétan, akkor valamennyi privát chatben megbeszélhetjük.
Egy tábla csokit, azt is privát levélben. 🤣
A hivatalos kiadás pedig feltoljuk yt-re és megnézik apuék. :D
Megtaláltam az emberemet, aki alkalmas a munkára, szóval mostmár nem aktuális a kérdés. De azért még válaszolok.
Akit érdekel, annak privátban megírom (meg is írtam), nem akarom, hogy az emberek ezen csámcsogjanak az oldalon.
A nyolcas tipikusan az az ember, aki a beszólásait itt éli ki, hiszen este az asztal mellet vacsora közben nem merné, mert az 50 éves szakállas, alkoholista, abuzív apja a fejét az asztalba verné.
Szopránt kerestem.
Amúgy ez még amatőr munka, nem kell nagyon nagy dolgokra gondolni. 😂
Ez csak a második zene lesz, amit ki fogok adatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!