Van kedvetek itt egy publikus beszélgetéshez?
Figyelt kérdés
Szívesen beszélnék itt 1-2 emberrel a kommentek között, így legalább láthatnák mások, hogy hogyan kell értelmesen megformálni egy kérdést a szia mizu-n túl, a mit ettél, mit eszel és mit fogsz enni-n kívül.
24F
2022. nov. 13. 20:19
11/42 A kérdező kommentje:
172 cm vagyok és 63 kiló. Nem mondanám magamat kövérnek. Ha olvastál klasszikus sci-fi regényeket, akkor az egyikben szerepel a dupla :).
2022. nov. 13. 21:07
12/42 anonim válasza:
#11 bocs,csak az Alient ismerem.
2022. nov. 13. 21:10
13/42 anonim válasza:
Nem tudom kinek mi a tapasztalat, de én elég sok emberrel beszéltem itt és teljesen jogos ez a fajta kiakadás. Nagyon sok lány leragad a mit csinász-nál és ennyit tudnak, meg hallgatni, hogy te mit magyarázol, de visszakérdezni értelmesen egy se tudott eddig. Általában max 5 levélig tart egy beszélgetés, van aki eléri, hogy 2-3 után idegesítőnek tartsam. Volt olyan, hogy valakinek azért írogattam, hogy észre veszi-e, hogy hülye és nem tud válaszolni és kérdezni. Szóval jogos kérdés, hibás megvalósítás. Ha nem ennyire provokatívan kérdezed, akkor valszeg nagyobb sikered lett volna. 23F
2022. nov. 13. 21:10
14/42 anonim válasza:
13
Még huszonévesen elmegy ez a színvonal, de hogy negyvenes, ötvenes éveikben járó férfiak miket tudnak írni, heh... hagyjuk is.
2022. nov. 13. 21:18
15/42 anonim válasza:
Melyik sci-fi regényben szerepel a "dupla"?
2022. nov. 13. 22:21
16/42 anonim válasza:
#2 nekem meg az ellenszenves, akinek ez ellenszenves, ennyi.
2022. nov. 13. 22:27
17/42 anonim válasza:
Tegnap is matcheltem egy lánnyal, ráirtam. Kb 1 óra után offoltam is. Nem hiszem el, hogy a nők annyi energiát nem képesek egy ismerkedésbe beletenni, hogy 3-4 szónál jobban kifejtsenek valamit. Ráadásul 2 kérdést nem szabad egyszerre feltenni, mert azt már nem tudja feldolgozni. Siralmas a 20as korosztály..
2022. nov. 13. 22:36
18/42 A kérdező kommentje:
Lem-től az Éden-ben. Az idegen bolygón lévő értelmes lényeket nevezték el így a szereplők. ( az író )
2022. nov. 13. 22:37
19/42 anonim válasza:
#3-as.
Karácsonykor bejgli van, nem kuglóf. Aztán hejdeggerezzél ha egy kis alapművelcséget magadra szedsz!
2022. nov. 13. 22:37
20/42 anonim válasza:
Először is a beigli nem kulturális univerzálé, kedves #19es, vannak e bolygónak olyan eldugott helyei is, ahol nem az a karácsonyi sztenderd.
Másodsorban szabad hejdeggerezési jog van, miszerint ius heideggerius.
Harmadsorban meg: "mé' kötözködöl?"
2022. nov. 13. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!