Lenne kedve valakinek eljönni velem Irakba? Al Basrah érdekelne, de sajnos nem igen lelek útitársra.
"És mit tervezel ott csinálni?"
-Érdekel az ország, leginkább Al-Basrah, turizmus a cél, új élmények szerzése, ismeretségek szerzése, stb.
"Fizeted v az útitárs fizesse magának?"
-Nyílván fele-fele arányban, tehát mindenki fizeti a maga részét.
"Férfi vagy női társ?"
- Nem párkapcsolatot keresek, szval teljesen mind1, hogy ffi vagy nő az illető.
Én 27 éves nő vagyok. És hogy miért Irak?
-Szeretem az arab kultúrát, az arab zenét, az arab ételeket, a nyelvet és az iszlám is közel áll hozzám. Baszrát szépnek tartom, érdekesnek. Amíg más lányt Párizs vonz, engem Baszra városa. Engem Közel-Kelet mindig jobban érdekelt, mint Európa vagy Amerika. Számomra ezek unalmasak, de Irak tele van izgalommal, számomra sokkal élvezetesebb egy ilyen út.
Érdekes a kultúra, meg sok a szép hely, de:
Azt ugye tudod, hogy Közel-Kelet sok országában a nők sajnos a mai napig elnyomásban élnek?
Egyik àlmom Sumer ès Asszìr miatt Irak,de viszon van egy kiskorú fiam ,akinek mèg szüksège van az anyjàra ès Irak mèg mindig nem biztonsàgos,szòval èn inkàbb vàrok,de azèrt neked jò utat !
reisewarmung.net irak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!