Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Megy valaki a The Cure Budapes...

Megy valaki a The Cure Budapesti koncertjére október 26-án?

Figyelt kérdés

Csak mert én egyedül megyek Pécsről, kiemelt állójeggyel és gondoltam csapathatnánk valakivel együtt. :D

(30F)

2022. okt. 13. 19:56
 1/9 anonim válasza:

Szia!

Én megyek, de társasággal+pesti is vagyok.

Csak annyit akartam írni, hogy jó szórakozást neked, tuti jó lesz, én már várom ;)

( Remélem találsz valakit, akivel mehetsz )

2022. okt. 13. 23:27
 2/9 anonim válasza:

Vah, holnap Cure? Ki tudja, mikor lesznek legközelebb. Sajnos nem tudok menni.

De nem is baj, még a végén a Pókember megenne engem vacsira. :P

Jó szórakozást, hajrá!

Add át halotti csókomat Robikának! :D

2022. okt. 25. 21:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2022. okt. 25. 22:38
 4/9 anonim válasza:
Na milyen volt a Cure koncert? Volt "lálöbáj", Pókemberrel? :) Forest? Milyen volt a hangulat? Robika milyen formában volt?
2022. okt. 27. 23:58
 5/9 A kérdező kommentje:

Volt mindkettő, inkább csak pókkal és hálóval. :)

A hangulat is jó volt, igaz, ahol én álltam onnan kicsit enerváltnak tüntek egyesek.

Bírom a magyarításod.. :D Robert jó formában volt, még táncra is perdült az említett dal során. Összeségében nagy élmény volt számomra.

2022. okt. 29. 23:47
 6/9 anonim válasza:

Irigyellek. :) Bosszúból odamegyek, és a Pókember helyett én eszlek meg vacsira. :P :)))))

Komolyra fordítva, nem vagyok elégedetlen, sikerült már kedvenc zenekaraim némelyikét élőben látnom, ha nem is sokat. De pl ott voltam az 1993-as Depeche Mode koncerten Budapesten, egy éven belül kilépett Wilder a zenekarból. Pár hónapja meg ugye Fletcher távozott az élők sorából... A Cure-t még sose láttam élőben.

2022. okt. 30. 00:56
 7/9 A kérdező kommentje:

Hát ezzel csak óvatosan, főleg mert nem tudom, milyen nemű vagy.. :D

Lesz Depeche Mode is jövőre, de az annyira nem köt le.

2022. okt. 30. 11:23
 8/9 anonim válasza:

A Depeche utolsó két albumán már semmi köze addigi önmagához, sem a zenei színvonalhoz. Bár az Exiter (az ezredforduló táján) is kicsit laposabbra sikerült sajnos. Na meg az első lemezük 1981-ből, eléggyengécske, az még más volt, és a felállás is.

A többi Depeche Mode album viszont remekmű! :)

2022. okt. 30. 21:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Ok
2022. okt. 31. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!