Megy valaki a The Cure Budapesti koncertjére október 26-án?
Csak mert én egyedül megyek Pécsről, kiemelt állójeggyel és gondoltam csapathatnánk valakivel együtt. :D
(30F)
Szia!
Én megyek, de társasággal+pesti is vagyok.
Csak annyit akartam írni, hogy jó szórakozást neked, tuti jó lesz, én már várom ;)
( Remélem találsz valakit, akivel mehetsz )
Vah, holnap Cure? Ki tudja, mikor lesznek legközelebb. Sajnos nem tudok menni.
De nem is baj, még a végén a Pókember megenne engem vacsira. :P
Jó szórakozást, hajrá!
Add át halotti csókomat Robikának! :D
Volt mindkettő, inkább csak pókkal és hálóval. :)
A hangulat is jó volt, igaz, ahol én álltam onnan kicsit enerváltnak tüntek egyesek.
Bírom a magyarításod.. :D Robert jó formában volt, még táncra is perdült az említett dal során. Összeségében nagy élmény volt számomra.
Irigyellek. :) Bosszúból odamegyek, és a Pókember helyett én eszlek meg vacsira. :P :)))))
Komolyra fordítva, nem vagyok elégedetlen, sikerült már kedvenc zenekaraim némelyikét élőben látnom, ha nem is sokat. De pl ott voltam az 1993-as Depeche Mode koncerten Budapesten, egy éven belül kilépett Wilder a zenekarból. Pár hónapja meg ugye Fletcher távozott az élők sorából... A Cure-t még sose láttam élőben.
Hát ezzel csak óvatosan, főleg mert nem tudom, milyen nemű vagy.. :D
Lesz Depeche Mode is jövőre, de az annyira nem köt le.
A Depeche utolsó két albumán már semmi köze addigi önmagához, sem a zenei színvonalhoz. Bár az Exiter (az ezredforduló táján) is kicsit laposabbra sikerült sajnos. Na meg az első lemezük 1981-ből, eléggyengécske, az még más volt, és a felállás is.
A többi Depeche Mode album viszont remekmű! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!