Ismerkedni, beszélgetni szeretnék. Valaki más is így van vele?
Rólam érdemes tudni, hogy 29 éves férfi vagyok. Egy Budapesttel szomszédos településen lakom.
Tehát mint a kérdésben is írtam, szeretnék ismerkedni és beszélgetni. Számomra fontos lenne, hogy az erre szintén érdeklődést mutató személyekkel értelmesen eltudjunk beszélgetni. Fontos megjegyeznem, hogy nem csak néhány üzenetváltás erejéig keresek jelentkezőket. Amennyiben szimpatikusak vagyunk egymásnak, én szívesen folytatnám a beszélgetést más felületen is. Továbbá, személyes találkozóban is benne vagyok, bár nyilván ez nem az első dolog és attól függ hogyan alakulnak a dolgok.
Írhatnék ide sok mindent magamról, de egyelőre annyit osztok meg, hogy érdekelnek az aktív mind a kevésbé aktív programok is. Igazából szinte majdnem bármiről szívesen beszélgetek. A többit szerintem egymás között megtudjuk beszélni.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed, kérlek írj nekem privát üzenetet! :)
Okulva az itteni tapasztalatokból, már csak olyannal beszélgetnék, aki találkozik és élőben lesz ez a jövőben.
Netes fantomokkal nehéz elkezdeni valamit is. Ezt nem Rád írom, kérdező !
F/Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!