Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van itt Alvin és a mókusok...

Van itt Alvin és a mókusok film rajongó, aki szívesen beszélgetne? :-)

Figyelt kérdés

2022. okt. 5. 20:13
 1/7 anonim válasza:
Persze, a 6-10 éves korosztályban biztosan találsz néhányat.
2022. okt. 5. 20:36
 2/7 A kérdező kommentje:

1

Csak azért, mert te olyan tökéletes ember vagy, hogy nem nézel ilyen filmet, nem kellene leszólni a másikat, másokat. De ez is csak egy vélemény, akár a tiéd.

2022. okt. 5. 21:00
 3/7 Camorri válasza:

Én annyira nem vagyok nagy fan, láttam 3 filmet belőle (a harmadikat nagyon viccesnek találtam). És kedves 1es, az hogy valaki szeret valamit az miért baj? Tegyük fel, van egy 40es ember, akkor neki a fekete-fehér filmeket kell már szeretni, mert már 40, és ha Ő egy marvel filmért rajong akkor gyerekes?

Én 26 éves vagyok, és imádom az Így neveld a sárkányodat. De nem leszek ettől gyerek. Persze, már más szemmel látok benne 1-2 dolgot, de attól még szerethetem.

2022. okt. 6. 08:34
 4/7 anonim válasza:

Én csak Bagolyház, meg Amphibia fan vagyok.🥺

Azokat nem szereted véletlen?

2022. okt. 9. 12:39
 5/7 anonim válasza:
Én nem láttam az Alvin és a Mokusokat, érdemes megnézni?
2022. okt. 20. 17:01
 6/7 anonim válasza:

#5.

Ha mások szerint érdemes, attól még nem biztos, hogy neked is tetszeni fog. Nézd meg magadnak és kiderül.

2022. okt. 21. 00:27
 7/7 anonim válasza:
Én imádom az Alvin és a mókusokat! Imádom az animációs sorozatot és a filmeket is! Mindegyiknél fetrentem a nevetéstől! 15/F
2023. ápr. 22. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!