Más is észre vette hogy mennyi kamu van itt?
De még mindig jobb, mintha nem lenne ilyen kategória és cselezni kéne az ismerkedős kérdésekkel.
Szerintem jó, hogy ez az oldal is ad esélyt erre. Bár én is úgy tapasztalom, hogy más kategóriáknál csak simán közös érdeklődési körrel könnyebb itt ismerkedni.
Nem feltétlenül kamuk. Én is van hogy nem írok vissza valakinek a második üzenet után. Akkor, ha én bemutatkozom hosszan, megkérdezem, hogy mit lehet róla tudni, erre egy sort benyőg, amivel
a) visszakérdez, a bemutatkozásból szándékosan kihagyott, teljesen jelentéktelen dologra.
b) két szót válaszol rá, hogy ő ezt meg azt...
Van az a szint ami alatt én sem válaszolok egyátalán. Sya meg társai 🤣😂🤣
Akiből nem fér ki 2-3 összetett mondat ismerkedés gyanánt, az alapból kuka.
Azt meg sem említem hogy nőként itt az oldalon egy sima hozzászólásra is kapunk 5-6 privátot, abból ha 2-nek válaszolok, akkor 3-4 szemében meg kamu vagyok?
Azért mert egyetlen válaszunkra kapunk 50 privát üzenetet, mind az 50-nek meg nem szeretnénk visszapötyögni, képtelenség is lenne ennyi férfivel tartani a kapcsolatot. Próbáljuk kiszűrni az értelmesebb üziket és csak azokra válaszolni. 🙂
L28
Én még egy kommentemre sem kaptam 50 privit. Te valamit nagyon tudsz...
24L
Sose írtam még csak azért rá senkire mert L ! Uuuuu oda ne rohanjak
Amikor értelmet sejtetett a válasza és nem tűnt atom zárkózottnak akkor viszont volt rá példa.
De még mindig a ghostingolók a kedvenceim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!