Vannak itt bbw fanok? 29N
Figyelt kérdés
145 kg/173 cm vagyok. Hasonlóan kövér v macisabb férfiakkal ismerkednék, beszélgetnék. 😇2022. szept. 21. 10:50
1/14 anonim válasza:
Mi az hogy bbw?
2022. szept. 21. 11:04
2/14 anonim válasza:
én annak a fanja vagyok ha nem kapsz szivrohamot 30 évesen.
2022. szept. 21. 11:04
4/14 anonim válasza:
Hu b+,ott van tömeg😮 fpuhh
2022. szept. 21. 11:08
5/14 anonim válasza:
Ezért fizetem az adót, hogy az ilyenek 10 évig szenvednek a kórházban, leterhelve az eüt, én pedig nem jutok be orvoshoz.
2022. szept. 21. 11:15
6/14 anonim válasza:
Jelen. Bár még nem vagyok ennyire, de van hasam és nem zavar, bármikor vevő vagyok egy Burger Kingre.
2022. szept. 21. 12:06
7/14 anonim válasza:
6 elképesztő hogy ennyire igénytelen vagy. Borzalom, hogy mi lett a mai társadalommal.
2022. szept. 21. 12:21
8/14 anonim válasza:
7 Lesz@rom hogy mit gondol a társadalom. Dolgozok, fizetek adót és TB-t, ami jár az jár. Sőt, inkább örülj, hogy amit a nyugdíjba fizetek az megmarad, nem kell majd nekem visszafizetni.
2022. szept. 21. 12:25
9/14 anonim válasza:
Szerintem meg szánalmas vagy, te is és az összes többi disznó. Lehet hogy fizeted a tbt, ahogy én is, de amíg én mondjuk ha évente egyszer elmegyek orvoshoz, neked ez sokszor ennyi lesz, sokkal jobban leterhelve a rendszert, így lehet, hogy azok akiknek tényleg szükségük van az ellátásra, mert nem tehetnek arról, hogy rákosak lettek, vagy bármi, nem kapják meg adott esetben időben a megfelelő kezelést. Mindegy, legalább közel nem fogod annyi ideig terhelni az eüt, mint egy normális ember, mert 60 évesen majd szívrohamot kapsz a panelban, 20 év szenvedés után, mert lehet, hogy most jól érzed magad, de 30 40 évesen már nem fogod. Mégha hazudsz is erről. Magadat nem tudod átverni, és azokban az utolsó években, már te is tudni fogod, hogy hű bsszus, ez szr. Majd erre emlékezz vissza, amikor már alig bírsz kikelni az ágyból, hogy kimenj hugyozni, a szerszámmal amit már 10 éve nem láttál a hájtól, az összemajonézezett és zsíros pólódban, mert egyedül pusztulsz majd meg, és nem lesz aki segítsen. Szóval emlékezz vissza, és legyen a kép a fejedben, hogy én most röhögök rajtad kockás hassal, szerető családdal körbevéve, sikeres vállalkozóként. Ennyi
2022. szept. 21. 12:35
10/14 anonim válasza:
De bevadult itt valaki:D
Az engem jobban dühít, hogy lopják tőlem a tb-t, de ha életben akarok maradni mehetek a magánorvosokhoz. Akik legalább nem telefonon át diagnosztizálnak.
2022. szept. 21. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!