Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Szerintetek ez mit jelent?

Szerintetek ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akit elég rég óta követek és a nyáron sikerült személyesen is megismernem. Az utóbbi időben minden héten találkoztam vele iszogatás keretében a barátaival mert mindig elhívott magukkal.Folyamatosan bókolt nekem, a kinézetemet dicséri, hogy milyen szép vagyok és a stílusomat is imádja. Folyton a szemkontaktust keresi és próbálom tartani vele de egy idő után mindig zavarba jövök mert nagyon bejön nekem. Hirtelen elkezdt ölelgetni és így keresi az alkalmat, hogy hozzám érjen(nem ugy). Ez jelenthet valamit? Viszont van egy csaj aki irant elkezdett érezni, (meg is mutatta, hogy kiről van szó) és akkor azt nem értem hogy nekem miért adott téves jeleket:((
2022. szept. 19. 21:37
 1/3 anonim válasza:
Nem téves jelek, csak egyszerre több csajt is fűz, gondolván, valamelyikőtöket (vagy mindannyiótokat) felpróbálhatja majd.
2022. szept. 19. 21:59
 2/3 anonim válasza:
A magadfajta nők általában az ilyen fuckboyokra hajtanak, akik viszont (nagyon helyesen) egyszerre több vasat tartanak a tűzben. Majd kiábrándulsz és 30-40 pluszosan sírni fogsz a normális faszik után.
2022. szept. 20. 10:50
 3/3 A kérdező kommentje:

Köze sincs a,, fuckboy,, stílushoz.

Persze igazad van, csak nagyon haragszom rá amiért úgy tett, hogy kellek neki, és úgy viselkedett velem mintha kellenék neki, és úgy is beszélt velem.+utalt is rá, hogy meg próbálná velem. De gondolom én b@sztam el valamit.Vagy fogalmam sincs már

2022. szept. 20. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!