Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Most az instagram csajozó app...

Most az instagram csajozó app vagy egó növelő app? :D

Figyelt kérdés
Már talán 3 hónapja is hogy letöröltem, mert értelmetlennek találtam, de most láttam egy videót, ahol arról beszéltek hogy a nők hogyan pumpálták fel az egójukat 1-2 photoshoppal. Ez a valóságtól való elszakadás miért jó?
2022. szept. 18. 21:46
 1/4 anonim válasza:
Attól függ, mire használod. Én pl a hobbimmal kapcsolatos dolgokat követem rajta, nem pózerkedni vagy társat keresni járok oda :)
2022. szept. 18. 21:49
 2/4 A kérdező kommentje:
#1 Na ez egy király dolog. Én nekem a tiktokon van 1-2 aktív ember akik a hobbimból kifolyólag követek. Folyton próbálja rámerőltetni a csöcsös lányokat az app, hogy miért azt nem tudom :/
2022. szept. 18. 21:53
 3/4 anonim válasza:
Többnyire csajozós app meg, hogy érezzék a lányok, hogy mindent megkaphatnak ha kirakják a seggüket.
2022. szept. 18. 22:27
 4/4 anonim válasza:
Az insta is gyakorlatilag egyfajta onlyfans meg tiktok lett, tele kamusokkal meg magukat szexuális szolgáltatásokra pénzért felkínáló nőszemélyekkel, illetve olyan netrybancokkal, akik egótuningot rendeznek azzal, hogy közszemlére teszik mindenüket. Amúgy nem értem, hogy hogyan tölthetnek fel olyan képeket, amelyeken szinte nincs is rajtuk ruha, vagy amelyek egyértelműen szexuális töltetűek, mikor az insta elvileg alapból szűri az ilyen képeket, és azonnal jön a figyelmeztetés, hogy a szabályzatba ütközik ilyen képek feltöltése, és felfüggeszthetik a fiókodat.
2022. szept. 19. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!