Sparban van egy jó csaj, hogy szedjem fel?
Figyelt kérdés
Ahol lakok ott van egy Spar, tegnap este voltam ott, nagyon csinos csajszi. Most este megyek megint, (csak ő érte), de nem tudom ott lesz-e. Honnan tudhatnám meg, hogy hogyan dolgozik?2022. szept. 12. 15:52
1/17 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle.
2022. szept. 12. 15:53
2/17 Camorri válasza:
A legkönnyebb megoldás: egyesével vásárolsz. Fárasztó lesz mindig spárba járkálni, de legalább megtudod.
2022. szept. 12. 15:54
3/17 A kérdező kommentje:
Annyi, hogy tegnap mikor megláttam, akkor odamentem a borokhoz és vettem egy drágábbat, majd nála fizettem és mondtam, hogy jó bor egy jó társsal az igazi és rámosolyogtam:)
2022. szept. 12. 15:54
4/17 anonim válasza:
Jah, csak ėpp ebből azt se tudtad meg, hogy mikor dolgozik, meg ő se, hogy te meg őt megfektetnéd… -.-
Ellenben arra gondolhatott egyből, hogy a nődet fogod dugni, ahhoz veszed…
2022. szept. 12. 15:58
5/17 anonim válasza:
Igen, elég elégedett vagy ezzel, de ezzel a mondattal nem jött le neki semmit valószínűleg, ha csak nem birtokolja a gondolatolvasás képességét.
2022. szept. 12. 16:10
6/17 A kérdező kommentje:
Akkor minden nap járok majd kétszer (reggel és este). Mert gondolom váltott műszak van.
2022. szept. 12. 16:21
7/17 anonim válasza:
Vegyél egy csomag XXL óvszert, majd amikor fizetsz, vigyorogva kérdezd meg, van-e programja estére...
Egyébként viccet félretéve, ha kasszázik, marha nehéz ügy, messze nem a világ legkellemesebb munnkáját csinálja, és ha még az udvarlókra is időt kell szánnia, akkor jó benyomást nehéz lesz rá tenned. Más terepen kellene találkoznotok.
2022. szept. 12. 16:32
8/17 anonim válasza:
Nincs az űzletnek vmi weboldala ahol fent vannak a dolgozók?
2022. szept. 12. 16:44
9/17 anonim válasza:
Odamégy megkérdezed meddig dolgozol és hogy munka után megvárhatlak-e. :)
2022. szept. 12. 17:16
10/17 anonim válasza:
Hagyd, mi van, ha az állása megy gallyra emiatt?
2022. szept. 12. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!