Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hány éves barátot szeretnél?

Hány éves barátot szeretnél?

Figyelt kérdés
Ha az életkoromat írod, rád írhatok?
2022. szept. 9. 18:42
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Köszi hetes. (:

Hát... A többieknek... Se nem se kor... Se az hogy szívesen vennék a közeledést... Pedig már akár érintett is lehetnék... De így inkább nem szeretnék privátot írni. Az utolsó pár válaszoló ennyi erővel színeket is írhatott volna válaszként. Se egy nem/se egy életkor... Így a válaszaitoknak valóban nincsen sok relevanciája. :/

2022. szept. 10. 13:51
 12/23 anonim válasza:

Tudod az a baj kedves kérdező, hogy az ilyen férfiak miatt hiszi azt az összes lány már a 25 év körüli férfiakra is, de már sajnos a 20 év körüli még fiúkra is, hogy csak a szex miatt akarják kihasználni a lányokat pláne a tini lányokat. Sokaknak pedig kapcsolata sem nagyon van még ennyi idősen sem a mai világba. És vannak sokan, köztük én is aki komoly szándékkal keresne magának lányt. És az ilyenek miatt mint te, leszünk visszautasítva már 4-5 év korkülönbség miatt is

Bár lehet, hogy valakinek a szemében magam alatt is vágom a fát! De aki értelmesebb az megérti.

Íme

Ahaa, köszi de ezt nem vállalom be semmi pénzért, mert nem vagyok . Egyébként mi lenne, hogyha nem fárasztanád ezzel a tini lányokat sem, illetve még a saját korosztályodat sem. És nem vetítenéd ki ezt a dolgot azokra a férfiakra. Akik komolyan szeretnének egy lányt vagy nőt maguknak. Nem csak sexre! Ha meg szeretnél sex partnert akkor ott vannak a örömlányok és fizess nekik.

* Szia, alkalmi szexre keresek partnert, fizetnék is érte, érdekelhetne? Teljes diszkréció mellett...Gordon33

2022. szept. 10. 14:12
 13/23 A kérdező kommentje:

Csak én érzem úgy, hogy a 12-es tejesen eltévesztette a kérdést?

Nem érzem egy csepp relevanciáját sem az én kiírt kérdésemhez mérten. Én nem tudom mit feltételezel rólam, de elolvasva amit írtál őszintén szólva abban sem vagyok biztos hogy akarjam tudni... Nagyon nem tetszik hogy elkezdtél velem személyeskedni, és minden vádat visszautasítok, főleg azokat amiket nem is fogalmaztál meg.

2022. szept. 10. 14:21
 14/23 anonim válasza:
2022. szept. 10. 14:43
 15/23 A kérdező kommentje:
Igen, vannak ilyen emberek. Ezt már megértettem az előző írásodból is. Most alátámasztottad gondolom bizonyítékul szolkáló privát levelezésekből származó screenshotokkal. Na és? Mi relevanciája van ennek rám, vagy a kiírt kérdésemre vetítve? Én semmi ilyesmit nem tettem. Példának okáért még csak egy válaszolómra sem írtam rá privát üzenetben. Valaki segítsen, mert nem értem... Vannak rossz emberek, értem. De mi köze van ennek, velem?
2022. szept. 10. 14:50
 16/23 anonim válasza:
23-33
2022. szept. 10. 15:45
 17/23 anonim válasza:
A kiszemeltem 22 éves.
2022. szept. 10. 19:37
 18/23 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jártam sikerrel. De köszönöm szépen mindenkinek aki rendesen válaszolt. A kérdést lezárom.
2022. szept. 11. 17:04
 19/23 anonim válasza:

#15 Végülis lehetséges, hogy nem te írtad azt a választ. És valaki a te kérdésedet akarja tönkre tenni. De érdekes pont így válaszol valaki.

Mind1 akkor a válaszaim arra az emberre is vonatkoznak

2022. szept. 11. 18:22
 20/23 A kérdező kommentje:
19: Nekem más a felhasználónevem. Nem én írtam a fenti belinkelt dolgokat.
2022. szept. 11. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!