Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Egy Goth/Alter/E-girl vagy?

Egy Goth/Alter/E-girl vagy?

Figyelt kérdés

Akkor légyszives irj rám. már nagyon rég keresek 1-et. Monster függő, szoknyát hord, Thigh Highsot és fishnets-et és szemtus vonalt. Ha ennek a leirásnak megfelelsz légyszives írj rám.

Egy 16 éves Sigma discord kitten vagyok, ha érdekel akkor légyszives jelezd nekem! (meow)

#goth #E-Girl #Monster függő #szemtus vonal #Carlson Coma
2022. szept. 4. 02:59
 1/10 anonim válasza:
Mi az a sigma discord kitten?
2022. szept. 4. 13:13
 2/10 anonim válasza:

16 vagyok, de nem ilyen gáz xD

A monster drága szóval a jelentkezőnek mindenképp finanszírozd xD

2022. szept. 4. 14:50
 3/10 anonim válasza:
Először megijedtem hogy komoly a kérdés, de ezen jót mosolyogtam, köszi :D
2022. szept. 5. 14:47
 4/10 anonim válasza:

De mi az a sigma discord kitten?

Vagy ki kéne írnom rá egy kérdést?

2022. szept. 5. 15:48
 5/10 anonim válasza:

Tudod egyáltalán, milyen az IGAZI goth zene? Vagy, hogy egyáltalán mit jelent az, ha goth/alternatív valaki?

Mert megsúgom, hogy attól még nem lesz az, hogy fekete cuccokban, neccharisnyában, platform cipőben parádézik, és mindemellett a TikTok nevű applikáción kelleti magát félmeztelenül.

Ezek szánalmas kis pózerek, akik meg vannak győződve arról, hogy ettől baromi különlegesek és egyediek, miközben egymást utánozzák… és azt sem tudják, ki az a Robert Smith. 😂

2022. szept. 5. 17:16
 6/10 anonim válasza:
#5 én is utálom a pózereket, de azért ne vedd ilyen véresen komolyan ezt a kérdést, hiszen egyértelműen viccel a kérdező :DD
2022. szept. 5. 18:12
 7/10 A kérdező kommentje:
#6 hát igen igen ez egy poénos poszt/kérdés. de attól irhatnak az alter goth lányok 0.0
2022. szept. 7. 23:58
 8/10 A kérdező kommentje:
#2 ausztriába telik rá :P
2022. szept. 7. 23:58
 9/10 anonim válasza:
bruh ☠️
2022. okt. 11. 22:30
 10/10 anonim válasza:

Csatlakozom,mi az h monster függő,rá van kattanva az energiaitalra,vagy szereti a szörnyeket?😂

Én pl.csípem a kaijukat,kraken godzilla stb...xD 2. Mi a rák az a sigma discord kitten?😂 Egy sigma male alapból nem használ magára olyan jelzőt hogy kiscica xD

2022. okt. 28. 03:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!