Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Valakinek van kedve beszélgetn...

Valakinek van kedve beszélgetni, hogy igazából mennyire jelentéktelenek is az emberi kapcsolatok?

Figyelt kérdés
Az emberek jönnek-mennek, ki rövidebb ideg marad, ki kicsit tovább, de a vége mindig ugyanaz, párkapcsolatok szakadnak meg, mély barátságok mennek a süllyesztőbe és az ember csak áll ezek felett olyan különös furcsa érzéssel, mintha meg sem történt volna az, ami egyszer jelentett valamit.
2022. szept. 3. 23:18
1 2
 11/17 anonim válasza:
Írj
2022. szept. 4. 05:56
 12/17 anonim válasza:
Nem tudok emiatt aludni hónapok óta.
2022. szept. 4. 06:03
 13/17 anonim válasza:
Ha nő vagy, akkor érdekel a téma, írj.
2022. szept. 4. 07:00
 14/17 anonim válasza:

Inkább arról van szó, hogy nem tudsz normális kapcsolatokat kialakítani, ami

sokakra jellemző mostanában, de ez nem kifejezetten a kapcsolatok hibája.

2022. szept. 4. 09:19
 15/17 anonim válasza:

Magaddal foglalkozz, abban rejlik a titok.

Ha nem tudod fenntartani, és úgy látod két emberes lehet te nem vagy az, akit sokáig él lehet viselni.

Járj sportolni, élj a hobbidnak.

Kelj korán, legyen minden napra valami tennivalód. Akár csak 20-30 perc is de legyen. Olvasás például.

Nem minden esetben a másik fél a hibás, van hogy a hiba bennünk rejlik.

2022. szept. 4. 10:41
 16/17 anonim válasza:
Én is így érzek.
2022. szept. 4. 18:16
 17/17 anonim válasza:

2 emberen mulik. Lehet hogy neked pozitiv a hozzaallasod es megteszel mindent azert a kapcsolatert de a masik meg nem, legyen ez akar parkapcsolat, akar barati kapcsolat.

Viszont szerintem nem jelentektelenek az emberi kapcsolatok, sot eleg fontosak. Ha jo az ismerettseged akkor azon keresztul lehet talalsz jo allast, jo lehetoseget, jo alberletet, jo aron levo hazra is ratalalhatsz ismeroson keresztul, vagy barmi.

Ha mindenki elol elzarkozol es negativan allsz hozza mindenkihez akkor az eletben semmire sem fogod vinni.

A barati kapcsolatokrol annyit hogy volt sok baratom akikkel megszakadta a kapcsolat, hiaba kerestem oket, nem valaszoltak. Viszont van olyan akit mar tobb mint 20 eve ismerek es ugyan nem beszelunk napi szinten mert messze lakom, de ha arra jarok akkor talalkozunk.

Mikor baratnot kerestem akkor pedig 1-2 even belul kb 20-30 nonel probalkoztam es mindegyik lekoptatott vagy pedig nekem nem jott be a csaj. Kesobb talaltam baratnot mikor nem is szamitottam ra.

2022. szept. 4. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!