Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van itt bárki olyan emberfia,...

Van itt bárki olyan emberfia, akinek legalább egy barátság összejött itt?

Figyelt kérdés

Sok emberrel beszéltem itt, de valahogy senki se úgy beszélget, ahogy az normális lenne szerintem.

Mindenki tőmondatokban válaszol, 1-2 szavas válaszokkal a kifejtős kérdésekre is. Én lennék túl idióta vagy tényleg akkor elvárás, hogy egy beszélgetés ne csak abból álljon hogy ez van, ez nincs, ezt szeretem, ezt nem, itt voltam, itt nem és sorolhatnám még.

Az egésznek olyan a hangulata, mintha ezek az emberek egy képzeletbeli listán akarnának végig menni és ha a végére értek, akkor az ismerkedés, barátkozás sikeresnek mondható lesz.

23F

2022. aug. 31. 11:31
1 2
 11/13 anonim válasza:
Párom innen van, meg 1-2 barát is, de majdnem 10 év aktivitás után. Bár én kifejezetten sose kerestem itt senkit,a véletlen műve lett mind,hogy elkezdtünk beszélgetni.
2022. aug. 31. 15:21
 12/13 anonim válasza:

Nekem is van barátom erről az oldalról. Több éve tart, napi szinten beszélünk, személyes találkozás még nem történt meg (nem egy országban lakunk). Néhány hónapig több oldalas üzeneteket váltottunk itt, aztán átköltöztünk közösségi oldalakra. Egyikünk se az az apropó nélkül, tőmondatokban cseverésző típus.

Ahhoz, hogy online sikeres legyen egy barátkozási kísérlet, elengedhetetlen a fejlett kommunikációs készség és az olvasottság, akik élő beszédben csak hebegnek-habognak, bólintgatnak meg izéznek, azokkal írásban már lehetetlen szót érteni.

2022. aug. 31. 15:55
 13/13 anonim válasza:
Én 3emberrel beszélgetek innen.már elég régóta.
2022. szept. 3. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!