Én megyek Svájcba ki tart velem?
Ja, persze...
Csak készíts ki egy törölözőt az ágyad mellé, mert arra ébredsz, hogy a bilibe lóg a kezed. :-D
Van egy rossz hírem!
Tegyük fel, hogy kijutsz Svájcországba. Tegyük fel, hogy törvényesen, és dolgozhatsz is. Tegyük fel, kapsz munkát festőként. Tegyük fel, hogy munka előtt vagy közben sörözgetsz. Na az lesz az utolsó munkanapod ott.
Rien ne va plus
Noir, rouges, impaire, truelle, mortier
Hú az a gyerek itt naményba még busz se nagyon jár nem hogy 70 meg 80 troli mit hittél, mért akarok kimászni itt csóróság van csak.
Benne vagyunk itt a szarba értstétek meg ez már elég volt ebböl én megyek, aki akar még jöhet. Angolul tanítottak, bár töröm de már németül tanulok. Már csak ki kell tűznünk a napot és a tervemet.
8 Ne agódj már a disznó ki van nézve és ahol nekem jut egy falat ott jut egy falat felebarátomnak is felkészülten indulunk meg terv alapján.
6 A francia nyelvtudásod miatt te is velünk jöhetc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!