Arctic Monkeys koncerte jönne valaki? (Sziget)
Figyelt kérdés
Egyik barátom sem szereti őket annyira, hogy eljöjjön velem, így legvégső kétségbeesettségemben itt keresnék valakit, aki tervez elmenni az aug. 15-i napra és hasonló helyzetben van, mint én :D
Persze nem csak miattuk mennék aznap, érdekelne Eelke Kleijn, Kalkbrenner és a Carson Coma is, de az ő fellépésüket semmiképp sem hagynám ki :)
2022. júl. 2. 23:42
1/3 anonim válasza:
Én megyek de csak steve aoki miatt
2022. júl. 3. 01:31
2/3 anonim válasza:
Én megyek de biztos hogy nem veled pfff én egy budapesti nagyon elökelö és elit ember vagyok a belvárosból én szóba se állok vidékiekkel pfff ha meglátsz a szigeten inkább menj arrébb mert nem vagyunk 1 hullámhosszon, véletlenül kiesik a lakcimkártyám a zsebemböl és rosszul leszel olyan 5. kerületi pacekom van
2022. júl. 4. 01:12
3/3 anonim válasza:
Hali, én szívesen mennék veled, aznap én is egyedül leszek
2022. aug. 7. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!