Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lányok ismerkedni beszélegetni...

Lányok ismerkedni beszélegetni? Bővebben lent

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok, 10.-es leszek, gimnáziumban. Mostanában elég sok szabadidőm akad, barátaim és ismerőseim eléggé elfoglaltak, viszont nekem szinte az egész nyaram szabad. Röviden magamról: Szegedi vagyok, bioszt tanulok, szeretek sétálni, biciklizni, filmezni, olvasni és emellett sok mindent, valamint új dolgokat kipróbálni.

Olyan valakit keresek aki hasonló érdeklődésű, igényes és nem hátrány ha közel lakik vagy Szegedi.

Kérem ne írogassatok hülyeségeket a kérdés alá, köszi!

2022. jún. 30. 14:15
 1/2 anonim válasza:
Szerintem vállalj valami diákmunkát, ha nagyon ráérsz és szeretsz kipróbálni új dolgokat. Aközben ismerkedni is könnyen megy. :)
2022. júl. 1. 20:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia. Képzeld járok dolgozni és se nem barátkozás és nem is csajozás miatt (na vajon miért vállal munkát az ember) 😄Emellett továbbra is akad szabadidőm és mint fentebb említettem a barátaim elfoglaltak ezért szeretnék új embereket megismerni. Mindenesetre köszönöm a válaszod ha építő jelleggel jegyezted meg. Ha pedig nem akkor meg nem véletlen írtam hogy hülyeségeket ne irogassatok.
2022. júl. 1. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!