Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hova érdemes/ lehet egyedül...

Hova érdemes/ lehet egyedül menni?

Figyelt kérdés
2022. jún. 13. 19:26
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
Bárhová. De tényleg.
2022. jún. 13. 19:28
 2/21 anonim válasza:
mit szeretnél csinálni?
2022. jún. 13. 19:41
 3/21 anonim válasza:

Hát én egyedül a szobámba mennék. Most egyedül mindenhova szomorú elmenni. Mehetnél moziba, strandra, étterembe, bárhova. Viszont mindenhol azt látnád, hogy egyedül vagy míg mások nem. Ez elég lehangoló. Ha kitudod zárni a külvilágot akkor szuper. Egyedól a meibe se nagyon mennék el. Inkább rendelek. Jaja. Élvezném az egyedüllétet, de úgy ahogy én akarom.

Esetleg termálfürdőbe egyedül mennék. Ott csak beülök a forró vízbe és mondjuk telefonozok. Meg kifekszem.

2022. jún. 13. 19:54
 4/21 anonim válasza:
Csajozni simán
2022. jún. 13. 20:14
 5/21 A kérdező kommentje:

Ismerkedés/ barátkozás céljából.

Legjobb haverom barátnő+meló, így ha heti, kétheti 1x összefutunk.

Másik haverommal meg ha havonta egyszer összetudok hozni valami túrát.

A csaj akivel ismerkedtem/ haverkodtam vagy 1 éve már kb. teljesen eltűnt az életemből.

A többi ismerősöm meg covid óta hát, most tanulnom kell, nem érek rá, elhúztam külföldre stb.

Az online ismerőseim meg mióta nem kockulok lekoptak lassacskán, meg igazán hús vér emberi kapcsolatot akarok fenntartani.

2022. jún. 13. 20:41
 6/21 anonim válasza:
hova nem?
2022. jún. 13. 21:09
 7/21 anonim válasza:
Hármas, dehogy szomorú egyedül elmenni bárhová is! Egyedül ülni otthon, na, az szomorú. Meg hát attól, hogy mások nem egyedül vannak, még nem biztos, hogy élvezik a másik ember társaságát és szívesen vannak vele :)
2022. jún. 13. 21:45
 8/21 anonim válasza:
Csak akkor javaslom, ha bátor vagy, jól kommunikálsz és képben vagy a társasági élet műfajával. Én sok helyen megpróbáltam már egyedül, hátha odacsapódhatok valakikhez, de nem megy.
2022. jún. 13. 21:47
 9/21 anonim válasza:
#8 nem feltétlen kell bármi kommunikáció, hogy jó legyen bárhol egyedül. csak le kell vetkőzni ezt a megfelelésvágyat. én utaztam egyedül, fesztiválon voltam, koncerten stb. nagyon szuper dolgok. olyan helyre kell menni, amire tényleg vágyik az ember, hogy menjen és akkor jó lesz. és az érdekes az, hogy ha jól érzi magát az ember, akkor ezt mások is látják rajta. és simán van esély valami kis dumálásra is. pláne kis alkohollal. de nem ez a lényeg, nem ezért kell menni ez csak ilyen hab a tortán.
2022. jún. 13. 21:50
 10/21 anonim válasza:
Hát irigyellek téged. Nekem nem megy sehogy sem. Nem illek be sehova.
2022. jún. 13. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!