Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Egészségügyben dolgozó nők:...

Egészségügyben dolgozó nők: ismerkednétek?

Figyelt kérdés
Én egy 40 éves férfi vagyok, aki kedveli az ilyen foglalkozású személyeket, mert én is hasonló tevékenységet végzek (azaz segítői tevékenységet).

2022. jún. 1. 03:31
 1/2 anonim válasza:

Nem tudom, miért, de engem mindig megtaláltak/találnak az egészségügyben dolgozó nők és a tanárnők. Volt vagy 40-50 párom, a fele ebből a két területről. Pedig én magam nem kerestem ilyen irányba.

Nem mondom, mindkettő szakmai területről igen finom, vonzó, szexi nőket lehet találni. Az egészségügyben dolgozók pedig igen nyitottak tudnak lenni az intimitásban. ;-) Tehát, megértelek kérdező, hogy célzottan onnan keresnél partnert.

50F

2022. jún. 5. 16:16
 2/2 anonim válasza:

40-50 partner?

Hűha, ez nem kevés. Lehet én vagyok túl fiatal? lol

Én inkább a kérdező helyében nem csak itt ismerkednék és hosszútávra, persze nem mondom meg másnak mit tegyen.

Azt hittem ez a korosztály más, nem olyan mitn az enyém. :)

2022. jún. 6. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!