.lehet kicsit hülye kérdés lesz de van olyan hölgy személy akinek lenne kedve velem eljönni júliusban Törökországba?(nem prostit kileresek )csupán egy baráti ismerkedés.persze az én költsegemre.27eves fiu
8#
Ez oké is lenne, de olvasd el hogy itt ennél a kérdésnél hogyan írta le egy válaszadó a hangos szórakozóhelyes ismerkedést.
Talán a vadidegen hapsikkal taxiba és aztán ágybs pattanó lányok óvatosabban ismerkednek?
Egy külföldi társas nyaralás előtt legalább van lehetőség nagy vonalakban megismerni a másikat.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
#11 Az 5. válaszra gondolsz? 😅 Én nem azt mondom, hogy nincs ilyen, de kétlem, hogy a lányok többségénél bejön a szoknya alá nyúlkálás és a táncparkett szélén topogva stírölés. Legalábbis én még nem láttam olyat, hogy ez működött volna. Olyat már igen, hogy két társaság a szórakozóhelyen összegyúródott 1-2 közös ismerősnek köszönhetően és így lehetett új embereket megismerni, aztán valami többet is kialakítani azzal, aki szimpatikus volt.
Ha ragaszkodsz a nyaralásos ismerkedéshez, akkor kívánom, hogy járj szerencsével. A mondandómnak annyi volt a lényege, hogy számomra már meg kell lennie az erős bizalmi kapcsolatnak az illetővel, hogy bárhová is elutazzak vele, amihez néhány előzetes randit édes kevésnek gondolok.
Ok. Ezek a te tapasztalataid.
De akkor maradva a kérdező eseténél: egy 27 éves pasinak, aki már túl van minden iskoláján, hol kéne ismerkednie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!