Mit javasoltok ?
Eléggé bizonytalan hogy autista vagyok jelenleg zajlik a kivizsgálásom. Tudom sokan úgy gondolják hogy az autisták nem szeretnének maguknak társat, és elítélik őket mert kilógnak a sorból.
Próbálkoztam az online társkereséssel ismerkedéssel. De mivel főleg az autizmusom a kommunikációmon vehető észre, 2x-szer nehezebbnek érzem mivel amit mások automatikusan megtanultak a kommunikációban azt nekem manuálisan kellett, és még igy is hiányosnak érzem.
Történetek írásában és a művészetekben könnyebben kitudom magamat fejezni, de ha emberekkel kell beszélnem teljesen lefagyok, és nem tudom mit írjak vagy mondjak az írás mellett szeretem a fotózást is! Bulizni társaságokban egyáltalán nem járok a munkahelyemen se beszélgetek senkivel csak ha kérdeznek, mivel eddig mindig kiközösítettek a munkahelyeimen, és iskolában szavakkal bántottak engem az emberek.
Attól is tartok ha kiderül hogy tényleg jelen van az életemben az autizmus akkor a lányok szemében kevesebb leszek ez miatt?
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!