Ha rámír egy fiú, de csak annyit, hogy "Szia", mit válaszoljak rá?
Figyelt kérdés
Szerintem az is fura, ha én is csak annyit írok, hogy szia, de az is, ha témát kezdeményezek vagy érdeklődöm, mert mégiscsak ő írt rám... Tanácstalan vagyok 😅2022. máj. 15. 18:22
11/17 anonim válasza:
Visszaköszönsz és finoman megkérdezed, hogy minek köszönheted a megkeresést.
2022. máj. 15. 21:00
12/17 Dzsoki válasza:
Majdnem. Visszaírsz,hogy szia,de jó,hogy rám írtál! Mi ennek az oka? Amennyiben,írtál valamit magadról,akkor azt is,hogy igen,továbbra is ez a kedvenc időtöltésem. Majd leírod,kicsit bővebben!
2022. máj. 15. 21:36
13/17 anonim válasza:
KÜLDJ neki egy MATRICÁT a szia mellé !
Egy cicás köszönős SZIA matricát !
- Evvel biztatod, hogy bátorkodjon rád írni - és folytassa amit elkezdett.
2022. máj. 16. 00:48
14/17 anonim válasza:
Írd neki, hogy szia nálam minden rendben, de a pincéből kaparászó hangok törnek elő.
2022. máj. 16. 08:29
15/17 anonim válasza:
Ha egy férfi csak ennyit tud kisajtolni az agyából, akkor semmit nem válaszolnék. Minimum annyit hozzá kellett volna fűznie, miért is írt , mit szeretne, pl. ismerkedni, vagy csak tetszik neki a feltöltött kép, stb.
2022. máj. 16. 08:47
16/17 anonim válasza:
Kérdezd meg a szia mellé hogy miért írt.
2022. máj. 16. 11:12
17/17 anonim válasza:
Lehet h csak véletlen…
😁
2022. máj. 16. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!