Van itt olyan személy, aki kölcsönös szimpátia esetén, némi levelezés után szívesen találkozna illetve benne lenne közös programokban? 28/F
Figyelt kérdés
2022. máj. 4. 08:22
1/7 anonim válasza:
tinder / bumble, badoo, facebook
bro, feltoltod a kepeidet, irsz magadrol par sort, es ha tetszel valakinek akkor tudtok beszelni
mi a francot akarsz itt? meg egyebkent se irtal magadrol semmit... ne legyel mar ilyen eletkeptelen
27/F
2022. máj. 4. 09:17
2/7 anonim válasza:
Itt csak ilyen udvarias és biztató embereket találsz,mint az 1-es válaszoló.
De sajnos,én is próbáltam többször,semmi esély. Vagy szexet akarnak, vagy csak neten bohóckodni.
Ha férfi, ha nő, egykutya.
2022. máj. 4. 10:10
3/7 anonim válasza:
Lehetséges. Nem tudom. Attól függ. De egy próbát megérne :)
2022. máj. 4. 13:42
4/7 anonim válasza:
Valószínűleg az ország másik végén leszel de azt sem írtad kit keresel lányt vagy fiút. Vagy mindegy?
28f.
2022. máj. 4. 23:15
5/7 A kérdező kommentje:
Budapest környékén lakom. Ha nem laksz nagyon messze akkor nincs gond.
2022. máj. 8. 16:51
6/7 anonim válasza:
milyen közös programokra gondolsz? mi érdekel téged? mi a hobbid?
2022. máj. 30. 15:41
7/7 A kérdező kommentje:
Igazából engem sok minden érdekel. Szeretek biciklizni, filmeket nézni és kirándulni is de majdnem mindenről szívesen beszélgetek. Neked mi a hobbid?
2022. jún. 8. 07:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!