Lányok mi a fontosabb tulajdonság egy férinál?
Amúgy nem úgy kellett volna kiraknod a szavazást, hogy sorrendeket csinálsz? Tehát:
1 kinézet, okos, megbízható
2 okos, kinézet, megbízható
3 megbízható, okos, kinézet
4 okos, megbízható, kinézet
5 kinézet, megbízható, okos
6 megbízható, kinézet, okos
Így tudnának tényleges sorrendet választani, nem csak egyet.
legyen intelligens, hűséges és a jó humorérzék is fontos
Ezek számomra egyformán fontosak.
Hiába okos, ha megcsal, hiába hűséges, ha ostoba.
Egy humorérzék nélküli, karót nyelt alakkal sem tudnék lenni.
A jó külső bónusz, de nem feltétel. Voltam már szerelmes helyes pasiba is, és kimondottan csúnyába is.
"Nézzen ki valahogy és legyen elég pénze ahhoz, hogy levegyen a lábáról. Hosszú távon úgyis ez fog számítani, hogy ne kelljen a számlák befizetésén aggódni, mégis elég legyen a pénz egy kényelmes életre. Nyomorogni és szenvedni senki nem szeretne, pláne nem gyerekekkel."
Olyan érdekes az emberek gondolkodásmódja. Persze, hogy fontos a pénz. De azt egy pasitól kell várni? Hát köszi, én megteremtem magamnak.
Nekem nem elég, ha megbízható. Legyen mellette értelmes is.
A kinézet annyiban számít, hogy nekem tetsszen. Ez már bebizonyosodott többször is, hogy aki nekem tetszik, az nem feltétlenül olyan, aki általában tetszik a többségnek.
8: nem. Magyarul helyes és/vagy okos férfit könnyebb találni, mint megbízhatót.
A csicska meg hogyan kapcsolódik bármelyik tulajdonsághoz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!