Vannak itt 4-5 hetes kismamák? Hogy vagytok? Hány tesztet csináltatok már? :D tünetek? Aggodalom, izgulos van? :)
"de egyéb tünetek lehetnek (fájó mellek, puffadás, fáradtság, stb.)" /nem szöveghű idézés, javítottam a helysírást/
Ja, ezek tipikus PMS tünetek, érdekes, de a nők többségénél megjelennek minden hónapban, pedig nem terhesek minden hónapban...🤷
Hmmm, nem semmi. Köszönöm, hogy kijavítottál és jelezted az ékezetek hiányát, ezzel passzív agresszív módon jelezve intellektuális fölényed. (Ja, nem...) Nem tudtam, hogy itt lektoráljuk a kommenteket. :)
Természetesen sok tünet megegyezik a PMS-el, ez vitathatatlan. De hidd el 3 terhesség után magamon tapasztaltam, hogy máshogy fáj ilyenkor a mell, hogy bizonyos szagok után ilyenkor öklendezek, hogy sokkal jobban puffadok, hogy a hőm az egekben van, stb. Deee neked nem volt ilyenkor semmi (ha voltál már terhes) és ezért a világ minden nője úgy működik mint te és ha valaki érez valamit akkor bebeszéli, ugye? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!