Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Visszafogottabb nő?

Visszafogottabb nő?

Figyelt kérdés

Van olyan akinek olyan nők jönnek be akik visszafogottabbak?? Vagyis nem szeret minden kipakolni a kirakatba..

Hanem visszafogottabban öltözködik...

Ez alatt azt értem ,hogy nincsen olyan ruhám amiből kilátszik pl a mellem vagy éppen a fenekem..

Nem szeretem a kivágott mély dekoltázsos ruhákat amiből kilátszódik mindenem sokkal inkább szeretek egyszerű pólóba és egy farmer nadrágba lenni..

Nem vagyok az a szürke kisegér ,de nem nagyon szeretek nőiesen öltözködni kerülöm a feltűnést..

2022. ápr. 23. 16:22
1 2
 1/14 anonim válasza:

#1 egyáltalán nem biztos, hogy nincsenek adottságai, attól hogy nem pakolja ki.

Formás mellem és fenekem van, mégsem pakolom ki...

Kedves kérdező maradj ilyen! Megfogod találni azt a férfit, akinek ez tetszik, ne aggódj! :)

2022. ápr. 23. 16:33
 2/14 anonim válasza:
Szerintem kerülni a nőies öltözködést és kipakolni mindent a kirakatba két külön dolog. Lehet attól valaki csinos, hogy nincs mély dekoltázsa stb. Ettől eltekintve vannak férfiak akiknek ez jön be.
2022. ápr. 23. 16:41
 3/14 anonim válasza:

Engem kifejezetten idegesit, ha egy nő kipakolja mindenét.

Lehet valaki csinos visszafogott ruhában is.

Én nem tudnék együtt lenni olyannal, aki "mutogatja" magát. Vannak férfiak , akiknek meg ez számít, hogy mutathassa, hogy milyen jó csaja van, mekkora a cicije, meg ilyenek:)

De ezért szép a világ, mert vannak ilyen meg olyan tipusuak férfiból meg nőböl is:)

2022. ápr. 23. 16:43
 4/14 anonim válasza:
Az igazán vonzó öltözködés csak sejtetni engedi, hogy alatta egy szép test bújik meg :)
2022. ápr. 23. 16:49
 5/14 Noren1989 válasza:
Szerintem komolyabb szűrő lesz, h ez a férfi neked is tettszen.
2022. ápr. 23. 17:13
 6/14 anonim válasza:
Szóval férfiasan öltözködsz? Amúgy valószínűleg fogalmi zavarban szenvedsz, simán lehet nőies öltözék az is, ami nem kihívó. Norennek egyébként igaza van, a nők mindig csak rinyálnak, hogy nem kellenek senkinek, viszont amikor vannak érdeklődők, akkor mindig kiszórják őket, sokszor mondvacsinált indokokkal. Még az átlagos nők is rendszerint csak a jó pasikat méltatják figyelemre, a többi férfi meg mintha nem is létezne. Azt tapasztaltam, hogy míg a férfiak rengeteg "átlagos" nőt találnak szépnek és vonzónak, addig ez fordítva rendszerint nincs így.
2022. ápr. 23. 17:57
 7/14 anonim válasza:
#7 erre egyszerű a magyarázat, a hímneműeket az hajtja (az emberek és az állatok között is) hogy szórják a magjukat, míg a nőnemű egyedeknek a szelektálás a dolga, hogy a faj erőteljes maradjon. Amelyik fajnál nem a nőstény választ párt, ott is a legerősebb fogja kivívni a párosodás jogát. Régre visszavezethető ez.
2022. ápr. 23. 18:07
 8/14 anonim válasza:
Teljesen rendben van a póló és a farmer. Én annyira nem szeretem a túl csajos öltözködést
2022. ápr. 23. 18:29
 9/14 anonim válasza:
nekem csak az ilyen nők jönnek be, de én nem jövök be senkinek, tehát lényegtelen is
2022. ápr. 23. 18:35
 10/14 anonim válasza:

Engem pl taszít, ha valaki kipakol mindent

Szeretem a visszafogott öltözködést, sőt mondhatni alap is

Viszont belsőre inkább a perverzebb, beválllósabb nőket kedvelem.

2022. ápr. 23. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!