Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek tetszik, ha egy...

Fiúk, nektek tetszik, ha egy lánynak sok fülbevaló/piercing van a fülében?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 19. 23:12
1 2
 11/17 anonim válasza:
A kevesebb több.
2022. ápr. 20. 10:37
 12/17 anonim válasza:
Nekem tetszik. De ez persze a lánytól is függ. Van akinek nagyon jól áll.
2022. ápr. 20. 11:21
 13/17 anonim válasza:

Attol fugg, volt egy exem aki szerint ettol volt fullos meg meno meg exedi aztan a fenet csak gaz volt siman a stilusa

Szoval nem minden a mikent a hogyan es a stb

2022. ápr. 20. 15:43
 14/17 A kérdező kommentje:

Azta! Érdekes látni, hogy mennyire sok a "nem":) kb ellentétes eredményre számítottam.

De persze, nem ez alapján hordok/nem hordok sok fülbevalót, természetesen, csak kíváncsi voltam a véleményekre.

2022. ápr. 20. 21:32
 15/17 anonim válasza:
Bekem tetszik. Általában véve tetszenek a piercingek :)
2022. ápr. 21. 06:50
 16/17 anonim válasza:
#14 Miből gondoltad, hogy fordított lesz az eredmény? Tapasztalatom szerint a férfiaknak a természetesség tetszik... az meg nem természetes, ha egy nő össze-vissza van lyuggatva. A tetkókról nem is beszélve... persze van egy nem is olyan szűk réteg, akik pont ezekre gerjednek, őket meg pont ezzel tudod megfogni. :)
2022. ápr. 21. 12:51
 17/17 anonim válasza:

#16: Ja, aztán a sok természetesség-párti meg rögtön elkezd fintorogni, ha netán a nő nem borotválja meztelen csigára magát, vagy ha netán nem akar sminkelni.

Tudom, vannak, akiknek tényleg tetszik a természetesség (nekem is például), de azért ne állítsuk már be úgy, mintha a másik irányvonal mindenkit taszítana.

2022. ápr. 21. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!