Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Ex-covidosok van kedvetek...

Ex-covidosok van kedvetek beszélgetni?

Figyelt kérdés

Már hónapok óta vége a covidnak, de "parasomiás" vagyok, azaz a legtöbb ételnek gusztustalan romlott íze és szaga van és egyszerűen elviselhetetlen. Előtte nagyon kifinomult volt az érzésem, mindenki nagyon szerette az ételeket, ahogy fűszereztem őket.

És a legtöbb ember csak viccelődik rajta, nem tudják ez mennyire szar és fogalmam sincs róla, hogy elmúlik e valaha. A kedvnc ételeim ehetetlenek, de a kávé és a csoki is poshadt ízű.

Van itt olyan, aki hasonló tüneteket taasztalt, esetleg kigyógyult belőle?

Vagy van tippetek, milyen alapanyagokat használjak, hogy ne érezzem ezt az ízt?

2022. ápr. 18. 15:20
 1/5 A kérdező kommentje:
parosmia*
2022. ápr. 18. 15:29
 2/5 anonim válasza:

A paranoia nem eut jelenti amúgy :D

Erre én még csak azt hallottam, hogy idővel elmúlik, és eddig a tapasztalatok is ezt igazolják (nekem és egy barátnőmnek is ilyen volt)

2022. ápr. 18. 18:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Mennyi idő után múlt el nektek? Olvastam hogy valakinek 1 ev után se volt a régi. Csoportban többen írták
2022. ápr. 19. 01:31
 4/5 anonim válasza:
Nekem egész jó volt, pár nap alatt túlvoltam rajta. A barátnőmnek volt pár hétig, azt hiszek kb másfél hónapig. De neki elég érdekesen is jött elő, fél évvel azután, hogy covidos volt.
2022. ápr. 19. 07:13
 5/5 A kérdező kommentje:

Most néztem vissza a Messenger beszélgetéseimet, úgy tűnik március 10 óta tart.

A covidból kb január 20án gyógyultam.

2022. ápr. 19. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!