Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lányok,mi az,ami nem jött be...

Lányok,mi az,ami nem jött be az eddigi párjaitokban,ill. mi az amiért szakitottatok?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 8. 18:46
 1/4 anonim válasza:
Keveset lógott a haverjaival.
2022. ápr. 8. 18:51
 2/4 anonim válasza:

Egyszer folytonos hazudozás, manipulálni próbálás (még ha lényeges dolgokról hazudott volna, de nem, csak úgy szórakozásból)

Egyszer meg azért, mert kis nyámnyila, béna kis incel volt, először azt hittem hogy felbátorodik, de nem. Kár pedig aranyos srác volt, de a mellem se merte megfogni pedig volt vagy 24 éves, én meg jóval fiatalabb. Nem akartam óvónéni lenni, nem volt kedvem pátyolgatni.

2022. ápr. 8. 19:55
 3/4 anonim válasza:
Volt, amelyikről kiderült, hogy rendkívül buta szegény. Akadt olyan is, akit még 30 évesen is az anyja ugráltatott folyamatosan.
2022. ápr. 8. 20:18
 4/4 anonim válasza:

Az egyik birtokolni és korlátozni akart, nem mellesleg féltékeny volt végtelenül.

A másikkal rossz volt a szex és a jövőneli terveink sem passzoltak. Ami még idegesített hogy szerette beosztani a pénzemet arra hivatkozva hogy ő tart el, az nem zavarta hogy mindent felesben fizettünk.

2022. ápr. 9. 10:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!