Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van egy lány, akivel kb fél...

Van egy lány, akivel kb fél éve beszéltem itt gyakorin. Magadra ismersz? Ha igen, kérlek írj privátban!

Figyelt kérdés
Luca, 28 éves, jogász. Hangüzit is küldtél :). Ha olvasod a kérdést, kérlek írj!

2022. márc. 22. 09:34
1 2
 1/15 anonim válasza:

De cuki!😍

BTW ha hirtelen eltünt akkor az nem véletlen sajnos.

2022. márc. 22. 09:43
 2/15 A kérdező kommentje:
Hát, egyszercsak eltűnt, aztán másnap írt egy üznetet, hogy ne haragudjak, megzavarták de majd bepótoljuk. És slussz, se kép se hang pedig írtam neki még emailt is. Lehet ezzel rontottam el végleg, hogy ostromoltam. Szeretném jóvátenni ha még lehet.
2022. márc. 22. 09:47
 3/15 anonim válasza:
Eltűnt, nem véletlen. :/
2022. márc. 22. 09:49
 4/15 A kérdező kommentje:
Dehát miért? Volt egy másik lány is, de neki olyat mondtam amivel megbántottam, azt értettem. De ő miért tűnt el? Nekem úgytűnt, jól elvoltunk, ő is élvezte. Ha legalább annyit írt volna, hogy megúntalak hülyegyerek vagy valamit. De így...
2022. márc. 22. 09:52
 5/15 anonim válasza:
Mindenki eltűnik, csak addig vagy jó nekik amíg unatkoznak. Manapság nem lehet igazi, hosszútávú barátságot kialakítani, nincs erre igénye az embereknek. Ez van.
2022. márc. 22. 10:04
 6/15 anonim válasza:
Nagyot tévedsz, 5-ös, az ember inkább csak nem gyakorin akar ismerkedni :).
2022. márc. 22. 20:12
 7/15 anonim válasza:

"megzavarták"

Magyarán van párja!

2022. márc. 24. 09:10
 8/15 A kérdező kommentje:
Jó, lehet én vagyok naiv de nem biztos hogy van párja. Azt mondta, szüleivel él és a megzavarást arra írta, hogy együtt masztiztunk. Miért ne nyithattak volna rá a szülei? Amúgy meg azt írta, hogy folyton megtalálnak valamivel.
2022. márc. 24. 09:36
 9/15 anonim válasza:

Törődj bele, hogy más kefélgeti.

A húgom jogász barátnője 30 évesen egyidőben 2 pasival járt, de közben már ismerkedett a harmadikkal.

Gondolod, hogy pont egy jogász lány nem fog tudni kitalálni hihető dolgokat amivel megvezet?

2022. márc. 24. 11:41
 10/15 anonim válasza:

🤗 Szia !

🥰 Itt vagyok !

❤️ Nekem is hiányoztál !

2022. márc. 25. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!