Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Valakinek van kedve lolozni?

Valakinek van kedve lolozni?

Figyelt kérdés
Általában egyedül rankedezem, jó lenne valakivel együtt játszani. Jelenleg gold 4 vagyok. Ha valakinek van kedve, csak dobjon egy requestet. Az idézőnevem: Katacarryna
2022. márc. 16. 19:45
1 2
 11/12 anonim válasza:

#09. - Béta óta játszok/játszottam ;D

#10. - "és csak provokálni próbált" - helyzetet teremtettem :) Reakció elemzés céljából :)

- "hiába ment rá a fél délutánja" - a mások hibájából való tanulás - csak előre visz. Nem mondanám elpazarolt időnek ! Én folyamat megnézem mások játékát/hibáit! Hogy tanuljak belőle.

- Persze mindamellett a sajátomat is! De az ember elsőnek mások hibájából tanuljon !

- Ha te ezen nevetsz, ahelyett hogy elgondolkodnál rajta :) Csak annyit mondok, hogy sok sikert a SEASON-HOZ ! A neved elmentettem - majd kíváncsi leszek, hogy lesz-e változás.

2022. márc. 18. 12:32
 12/12 anonim válasza:

#10. 1️⃣ Van aki egy hét alatt jut fel PLATBA (gold 4-ből)

_______2️⃣ Van akinek egy egész season kell.

- Ha te csak nevetsz a leírásomra/elemzésemre vonatkozólag, akkor valszeg az utóbbi közé leszel sorolva (2️⃣), vagy még oda se...

✅ Kaptál, egy elemzést : 00:30-nál BRONZE-os módjára a lane-en (torony alatt)tökölsz, ahelyett, hogy segítenél a jungle-esnek/csapatnak - azzal, hogy őrized a jungel bejáratot. És információt/visiont szolgáltatsz a csapatnak/jungle-esnek.

🤓 Ezért vagy beragadva GOLD-ba :) "mások tanácsát okoskodásnak véled" :)

🤓 Sok sikert !

2022. márc. 18. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!