Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Nőkkel beszélgetnék, ha van...

Nőkkel beszélgetnék, ha van kedved írj!?

Figyelt kérdés

28 éves férfi vagyok. Pest megyében lakom.

Szeretek kirándulni, sportolni, kikapcsolódni.

Úgy vélem, hogy kinézetem átlagos. Intelingensek tartom magam.

Szívesen elbeszélgetek bármiről. Ha szeretnél beszélgetni velem, írj nyugodtan :)

2022. márc. 15. 14:19
 1/7 anonim válasza:

Ha nem gond a távolság, nekem írhatsz.

Dél-Dunántúl.

2022. márc. 15. 15:09
 2/7 anonim válasza:

nem vagy túl intelligens ha itt akarsz randizni...

ott a bumble, tinder.. ahol csatolsz képet, leírást és akinek szimpatikus vagy az elhúz jobbra... vagy kimész bármelyik este Budapesten, és rengeteg csaj bulizik

2022. márc. 15. 15:58
 3/7 anonim válasza:
Legfelső korhatárt nem írtad! :)
2022. márc. 15. 19:21
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem éreztem úgy, hogy felső korhatár megadása szükséges.

Én szívesen elbeszélgetnék reális korhatáron belül olyan nővel aki úgy érzi, hogy részéről rendben van :)

2022. márc. 15. 19:32
 5/7 anonim válasza:
Kinek mi a reális, mi/mik férnek bele. Ez személyenként változó. Maga a személyiség is jóval összetettebb.
2022. máj. 19. 09:18
 6/7 anonim válasza:
Én is nő vagyok bár nem régóta. Van itt olyan palika akivel lehet erről beszélni?
2022. jún. 14. 09:59
 7/7 anonim válasza:
2-es! A felsoroltakon csak rendkívül jóképű és/vagy tehetős férfiként lehet érvényesülni. A bemutatkozásod el se olvassák, ha kép alapján nem lesz nedves a nuni. Felszínes kapcsolatok tárháza. Épp egy ilyen platform (mint a GYK) ad lehetőséget arra, hogy ismerkedjen két ember és majd képet cseréljenek. Persze ez nem garancia a sikerre, mert a fizikai vonzalom univerzális... de itt nagyobb eséllyel találhat az ember épeszű nőt a randi appokkal ellentétben. Egy dologgal egyetértek és az a való életben való ismerkedés, de mi van akkor, ha a kérdező visszahúzódó? Szerintem igen is intelligenciára vall, ha nem Tinderezik és társai.
2022. jún. 28. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!