Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van itt olyan érettebb nő?

Van itt olyan érettebb nő?

Figyelt kérdés
Sziasztok, van itt olyan idősebb nő aki szívesen beszélget egy 22 éves fiatal sráccal?

2022. márc. 13. 10:14
 1/7 anonim válasza:
mégis minek? 33N
2022. márc. 13. 10:16
 2/7 anonim válasza:
Én is beszélgetnék idősebb nővel.26F
2022. márc. 13. 12:27
 3/7 anonim válasza:

Miről beszélgetnél? Miben tudnánk mi idősebb nők segíteni?

40-es N

2022. márc. 13. 12:30
 4/7 anonim válasza:

20as éveim közepén járó srác vagyok. Ha így konkrétan bárki megkérdi, miért jó tőlünk valamivel idősebb nővel akár csak beszélgetni is konkrét választ nem tudnék mondani. Csak jóó .

Lehet nálam ez csak szerencse volt, de nagyon jó beszélgetéseim, élményeim voltak 35-45 éves nőkkel. Sok mindent máshogy látok azóta stb. Teljesen megtudom érteni azokat a fiatalokat akik náluknál idősebb nők társaságát keresik.

3-masnak válaszolva: Általában hihetetlenül jó társaság vagytok, feltudjátok dobni az ember napját. Illetve biztos benne van valamekkora anyakomplexus is. Meglehet beszélni olyan dolgokat is amiket mással nem. Inkább az a nehéz kérdés, hogy egy idősebb nőnek miért jó egy fiatal fiúval beszélgetni. Erre én sem tudok választ adni. Talán a jó beszélgetés egy kölcsönös dolog.

2022. márc. 13. 12:59
 5/7 anonim válasza:
Nekem írhat akinek van igénye dumcsizni. 43n
2022. márc. 13. 13:11
 6/7 anonim válasza:
Kedves kérdező. Biztos vannak. Képzeld! Nem itt,hanem szemelyes formban. Én mást is csinálok beszélgetésen kívül tőlem idosebb fullos nökkel. Ehez mit szolsz? :)
2022. márc. 13. 16:56
 7/7 anonim válasza:
#6 hol találsz ilyen idősebb nőket?
2022. márc. 14. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!