Van ébren valami nőci itt aki beszélgetne?
Vagyok, de nem hinném, hogy a "nőci" az olyan kedves megszólítás lenne...
Egy dolog foglalkoztat most nagyon: van egy férfi ismerősöm az országban, akinek a lakására ma el kell jutnom, mert SENKI nem segít neki. Élet-halál között van konkrétan és nem tudom mi lesz vele/velünk!
Sajnos már senkiben nem bízik csak bennem. A második felesége elvált tőle néhány évvel ezelőtt és csak hét közben látogatja meg, de hétvégén bagózik rá. Úgy tűnik, most kénytelen leszek egyfajta "pótlék" szerepet betölteni.
A 23 éves fia, meg nem is tudom mivel tölti az időt. Azt elfelejtettem megkérdezni tőle, annyira kétségbeestem az egészségi állapotától. (Epefájdalomra panaszkodik, rengeteget hány.) Kórházba egyelőre nem mer menni, fél a műtéttől, habár nem biztos, hogy elkerüli.
A mentőt visszautasítja. Állítása szerint nincs annyira életveszélyben, csak legyengült. Este 20 óra tájban beszéltem vele utoljára. Felajánlottam, hogy hívjon akármikor rendelkezésére állok. Akár éjszaka is lelki erőt öntök belé. Emberségből.
Ui: nincs semmi szex köztünk! Nem csak és kizárólag a testiségről szól egy férfi-nő barátság. Ráadásul már jócskán benne járunk mindketten a korban. Én lassan 48, ő pedig lassan 62 éves lesz.
7 es mi a prblem?
Akarsz beszélni róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!