26 évesen szerelmes lenni egy èpp 16 éves lànyba?
Ne gáz,mert egy mostani 16 éves olyan,mint egy 20 évvel ezelőtti 23-24 éves küllemben és mentalitásban is.
Ha működik semmi gond.
A szülőkön és rajtatok múlik minden az elfogadottságok terén.
14-től a szex is legális csak mondom
max akkor vagy abberált, ha a kislányos teste izgat, bár a szerelem általában nem feltétlen testi vonzalmat jelöl
és a legtöbb esetben egy 16 éves eléggé elmarad egy 20-24 évestől fejben, még ha sokan azt is hiszik mennyivel érettebbek a koruknál, semmit nem tudnak még az életről, még a nehéz gyerekkor meg bármi ellenére sem
Megerősíthetem azoknak a válaszát, akik a fejben lemaradást írták. Nekem pszichológiailag lett a perszonalitás fejlődés megállapítva, én is vonzódom a tinédzserekhez is (15-19). :/ Valahol az elrabolt tinédzser éveimet akarom visszakapni tudat alatt, ezt mondta a pszichológus. Emelett persze vonz a korosztályom is és az idősebb nők is. Nem aberráció, de semmiképpen sem teljesen normális, és ezt nem ellened mondom, kérdező.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!