Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lányok, van kedvetek beszélget...

Lányok, van kedvetek beszélgetni egy olyan pasival, aki tud helyesen írni?

Figyelt kérdés
Mert a mai világban ez igenis nagy erény! ;)

2022. febr. 13. 21:55
1 2
 11/16 anonim válasza:
Kire szavazol?
2022. febr. 14. 00:21
 12/16 anonim válasza:
Elvárás hogy tudj helyesen írni, viszont ez egy normális bemutatkozó szövegből is bőven kiderült volna. Így semmi értelme nincs a kérdésednek és ne csodálkozz hogy senki nem vesz komolyan.
2022. febr. 14. 01:24
 13/16 anonim válasza:

Az a helyzet, hogy ez inkább alapelvárás. Legalábbis igényesebb embereknél az.

Ez olyan mintha azt mondanád, "Szia, Pali vagyok, elvégeztem a nyolc osztályt!".

Természetesen jó, és kitűnő hogy meg van, csak épp elvárás, nem pedig különlegesség kategória.

De abban igazad van, hogy az igény sajnos kezd lecsúszni, az emberek pedig prolisodnak...

2022. febr. 14. 03:37
 14/16 anonim válasza:
Egyébként valahol szomorú h ez manapság egy erény. Röviditések oké, de amilyen irásképe van sokaknak az teljesen elképesztő.
2022. febr. 14. 12:45
 15/16 anonim válasza:
Nem tartom magam nyelvtan nácinak, de szeretem ha el tudok valamit értelmesen olvasni.
2022. febr. 14. 15:59
 16/16 anonim válasza:
Pasi. Ha egy férfi pasinak hívja magát az lehet, hogy nyelvtanilag helyes, de ott azért valami nem oké.
2022. febr. 14. 16:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!