Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » 18-24 év közötti vékony/nagyon...

18-24 év közötti vékony/nagyon vékony lányok, van kedvetek beszélgetni/ismerkedni?

Figyelt kérdés
21/F

2022. febr. 3. 19:11
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
ahogy gondolod. en csak segiteni akartam
2022. febr. 3. 23:46
 12/24 anonim válasza:
Azzal, hogy pedofilnak nézed a kérdezőt ami ráadásul válaszként nemis értelmezhető, nemhogy még releváns lenne?
2022. febr. 3. 23:50
 13/24 anonim válasza:

Az hogy valakinek a vékony lányok jönnek be, nem jelenti hogy pedo...

Láttál már modelleket? Na azok aztán kib@szott vékonyak, mégsem kislányok, a kérdező meg lehet azt tartja szépnek. Nem kell mindenbe a rosszat belelátni.

2022. febr. 4. 07:07
 14/24 anonim válasza:

13-ashoz csak annyit szólnék hozzá, hogy a modellek 175 centi magasságtól kezdődnek, ami a vékonyság miatt inkább egy 12 éves nyúlánk kisfiú alkatot hoz létre.

Egy átlagos magyar nő ha extrém vékony 160 centivel, akkor annak kislányos hatása lesz.

Mindezen túl soha a büdös életbe nem ismerkednék olyan férfival, aki annyira felszínes, hogy egyből a test kérdésére megy rá. Nyilván mindenkinek vannak ideáljai, de azért pont elsőre egy ilyen elvárásról írni... meredek. Felszínes, és első gondolatom az lenne a csávóró, hogy "baszki, lesz egy nehéz időszakom, visszajön a stresszevés és kitesz, mert nem leszek neki elég jó, szóval rátesz egy lapáttal a rosszkedvemre".

2022. febr. 4. 07:57
 15/24 anonim válasza:

Nem azt mondtam hogy nem lesz kislányos hatása, hanem hogy attól hogy az ilyen alkatú nőket szereti, még nem.feltétlen a kislányokra izgul.

Azért ezzel elég sok mindent meg lehet előzni hogy tudjátok hogy néz ki a másik, főleg egy anonim oldalon. Nehogy azt mondd hogy ha te itt ismerkednél össze valakivel, akivel amúgy jól elbeszélgetsz, és mikor találkoztok élőben kiderül hogy amúgy rohadtul nem az eseted, akkor te nem offolnád. És akkor feleslegesen töltötted vele az időd, ő is feleslehesen volt veled, mert abból már barátság se lesz. Ellenben ha tisztában vagy vele hogy hogy néz ki, és tudod hogy neked nem jönne be, akkor barátkozási céllal is tudtok ismerkedni, nem ringatjátok hamis reményekbe a máaikat és mindenki boldogabb lesz.

Azért nem mindenki felszínes akinek megvan hogy mi az esete, és ezt nem is fél elmondani. Persze manapság simán ráfogja az ember hogy fUj, bOdY ShAmInG. Pedig rohadtul nem erről van szó. (Lehet, de ennyire azért ne legyünk már előítéletesek)

2022. febr. 4. 08:18
 16/24 anonim válasza:

15-ös:

Nem arról beszélek, hogy nincsenek az embereknek ideáljaik, hanem arról, hogy ezt miként kellene kezelni.

Az, amit a kérdező csinál gusztustalan és elképesztően felszínes.

2022. febr. 4. 08:24
 17/24 anonim válasza:

Nekem is a nagyon vékony alak jön be, de valahogy mégsem tartom magam homárnak vagy pedonak. Miért lennék az? Nem tudom, hogy honnan szedted ezt, de hatalmas sületlenség. Nekem van különbség a kettő között. Igen, tetszik a kicsi mell, a nagy pedig nem. Egyrészt azért, mert nem is arányos a nagy. Egyébiránt pedig nem a mell az elsődleges szempont, fel tudnak épp izgatni, de sokkal több más testrész jobban. Fenékből hasonlóképp szintúgy a kicsi tetszik, viszont egy hatalmas kivétellel: ez már fontos szempont. Nekem bejön minden, ami a vékonnyal kapcsolatos. Thigh gap, bikini bridge és stb trendek is.

Azt viszont nem tagadom, hogy számomra fontos a külső, beleértve az alakot is. De emellett a belső is, mert egy kapcsolat nem működik nélküle. Kisebb hibákat egyik a másikból tud kompenzálni, valamint alak terén is van egy elfogadási tartomány. Én részemről azért próbálom a saját alakom megtartani mindig. Nem fogok azért eldobni valakit mert felszedett jópár kilót, de hosszútávon biztos kihatással lenne a kapcsolatra. Úgy gondolom, ez fordítva is igaz, azért próbalom némi ingadozással ugyan, de hellyel közel azt az alakot képviselni, ahogy belém szeretett.

Igazán vékony és mellette egészséges, szép arccal és jó belső tulajdonságokkal rendelkező lány viszont ritkaság. Már alapból az utóbbi szelektál egy hatalmasat...

2022. febr. 4. 08:32
 18/24 anonim válasza:
16: na miként kéne kezelni akkor? Ha te itt ismerkednél hogy kezelnéd? Azt írnád hogy nem érdekel az alkat, vagy elmondanád hogy mi az ideálod? És ha nem mondanál semmit, mert gondolom azt akarod, akkor mit tennél ha találkozóra kerülne a sor, és nagyon nem jönne be?
2022. febr. 4. 08:58
 19/24 anonim válasza:

Könnyű azoknak a férfiaknak akiknek körülbelül bármi tetszik és olyat szól, hogy "nekem a belső számít". Biztos van ilyen is, de azért ennyire álszentek se legyünk már. Nem mintha a nők nem vennék figyelembe a külsőt. Élőben 16-os szerinted egy fiú miért megy oda egy lányhoz? Biztos, mert belelát... Elmondanám, hogy a külső miatt. Ugyan ezen alapszanak a társkeresők is. Aztán majd kiderül, ha leírás alapján is szimpatikus valaki, hogy összeillettek-e vagy sem. Ugyan így fordítva is megvan. Hány olyan van, hogy jaj de kedves, cuki fiú, de csúnya mint a bűn, még se érdekli a lányokat. De érdekes... Én mindig azt mondom, hogy mindkettő fontos. Értelmetlen belső alapján ismerkedni, vagy ferdíteni a valódi kinézeted (online), mert abból igen kellemetlen randi lesz, csak mondom. Én helyesnek tartom a kérdező felvetését. Neki ez egy fontos szempont. Ezen változtatni sem tud már, vékony lányokkal szeretne ismerkedni, mert valószínűleg nem tudna összejönni egy teltel, mert nem tetszik neki, minek húzzák a másik idejét? Tinder ötlete ennyiből jó, mindkét félnél a minimális követelményt megütik, hacsak nem épp jobbra húzogatós kedvében van az illető...

Vagy mit kellene kiírnia? Keresek okos, kedves lányokat, kérem írjatok? Mindenki annak gondolja magát. Majd képet kéreget? Vagy vakrandi és vagy szerencséje van, vagy nincs? Biztos nem fog olyannal összejönni, akitől a hideg is kirázná.

2022. febr. 4. 09:19
 20/24 anonim válasza:
Nekem is a nagyon vékény jön be, csak kicsit feljebb korban.
2022. febr. 4. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!