Ismerkedni, beszélgetni ?
Figyelt kérdés
24 éves fiú vagyok szívesen barátkoznék ismerkednék. Egy pár infót rólam,nagyon szeretek beszélgetni emberekkel főleg ha kölcsönös az érdeklődési körünk. Szeretem a zenéket a rockot első sorban de mindent meghallgatok. Szeretek kirándulni, túrázni. Tudom, hogy nem itt kéne, de megpróbálom, hátha sikerül. 🤞
Első sorba lányokat keresek 20-26 év között.
2022. jan. 22. 14:41
1/3 anonim válasza:
Hu milyen tolongas van
2022. jan. 22. 17:15
2/3 anonim válasza:
Mivel olyan limiteket adott meg, amivel az oldal látogatóinak nagyrészét kizárta, a többi meg az ilyen leírásból hátsó szándékot vél felfedezni, nem csodálom hogy ekkora a tolongás.
2022. jan. 22. 18:25
3/3 anonim válasza:
Szerintem aki inkább az a probléma, hogy srác, ha lány lenne már rég tele lenne 😂😂😂
2022. jan. 22. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!