Elhanyagolt, fiatalos 40 es nő vagyok.Aki hétköznap par óra közös időtöltésre ráérne? és ha Pesten vagy annak közelében lakik jelezzen😃
Azért nem ír vissza, mert egy unatkozó kamu troll! Én már másodjára futok össze vele itt az oldalon, mindkétszer ő írt rám privátban.
Nem az első ilyen kérdése már. A múltkori alá is válaszoltam, erre rám írt privátban, amire válaszoltam is, erre eltűnt.
Erre a kérdésre megint válaszoltam, erre megint jött a privát. Ugye most már kiírta a felhasználó nevét is egyből mivel a múltkor már váltottunk levelet. megkérdeztem, hogy miért tűnt el a múltkor egy levélváltás után akkor, erre most megint nem ír vissza.
Szóval szegény "lányka" annyira keresi a partnert magának, hogy már kétszer is belémfutott.:)
Ezt is ő írta:
https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__baratkozas__11421..
Miért vagyok rosszindulatú? Mert leírtam az igazat? Ez már nem tetszik mi? Bezzeg tegnap még nagy mellénnyel írtad, hogy tíz pasival beszélgetsz.:)
Most, hogy bebuktattalak egyből nem aktuális a kérdés!:)
Tudtam hogy kamu!
😆😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!