Mennyire éri meg ezzel a sráccal találkozni?
Még általános suliba jártunk egy osztályba, azóta én máshova költöztem. A napokban rám írt. Első nap "szexchateltunk". A következő napokban rengeteget beszélgettünk, lelkiztunk, hasonlóan látjuk a világot, de a szex téma mindig szoba kerül. Hogy mit csinálna velem stb. Azt mondta a múltkor le jött volna, de nem volt bennem biztos. Nekem sok rokonom van ott ahol ő lakik erre az indokra pedig azt akarja hogy menjek én le hozzá. Házhoz. Már telefonon is beszéltünk. Hasonlóan gondolkozik, de néha látok egy kis bunkosagot, felszinesseget benne. Nem akarok kapcsolatot, nem rég lett vége az előzőnek.Nem mondanam, hogy kifejezetten tetszik a srac, cska maganyos vagyok, és el lehet vele beszélgetni. Ő viszont el van ájulva magától, meg hogy ő megfogott engem, nekem rá van szükségem stb. Nagyonttavolsagtarto ember vagyok. Először miután megtortent ez a szexchateles rendesen rosszul éreztem magam. Aznap este jó volt, de utána megbantam. Úgy érzem adja alam a lovat, olyanokat írt mintha össze lennénk teremtve de néha elég lekezelo a stílusa. Nem tudom hova rakni. Néha már unom az egész beszélgetést, mert nem igazán akarok tőle semmit,rossz érzéseim vannak vele kapcsolatban.szerintetek?
21/L 22/F
Kérdező. Hagyd őt, foglalkozz velem. Ram van szükseged. Tapasztalt férfi
Üdv. Ernő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!