Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Ki az, aki velem NEM akar...

Ki az, aki velem NEM akar ismerkedni?!

Figyelt kérdés

(Tessék figyelmesen elolvasni a kérdést!)

Aki tud értelmes indokot, illetve elég bátor, hogy felvállalja a nemét és életkorát, az nyugodtan leírhatja azt is...

Ennyi adatból kéne eldönteni a fenti kérdést: 26/f/hetero :,D

2022. jan. 2. 19:17
1 2
 11/14 anonim válasza:

Én NEM ismerkednék veled szívesen, ha ezt a kérdést komolyan fel kellett tenned, mert magad nem tudtad eldönteni, hogy a megadott három adat alapján kik fognak igent, és kik nemet mondani. Ebből arra következtetek, nem igazán ismered az emberek viselkedését.

21/L

2022. jan. 4. 12:36
 12/14 anonim válasza:
#11 Húú de unalmas vagy...
2022. jan. 4. 12:41
 13/14 anonim válasza:
Kislány nem érti a poént...
2022. jan. 4. 12:45
 14/14 A kérdező kommentje:

Kedves 11-es!

"Én NEM ismerkednék veled szívesen"

Eddig jó! :,D

"ha ezt a kérdést komolyan fel kellett tenned"

Indoknak elfogadható, mert úgy látom, hogy téged zavar(lak). Annak ellenére, hogy nem kellett komolyan feltennem ezt a kérdést, mert komolytalanul tettem fel minden kötelezettség nélkül. :,3

"mert magad nem tudtad eldönteni, hogy a megadott három adat alapján kik fognak igent, és kik nemet mondani"

Most aztán "lebuktam". Miért kellett lelőni a "poént"?! :,P

"Ebből arra következtetek, nem igazán ismered az emberek viselkedését"

Egy vallomással tartozom. Tényleg nem ismerem az emberek viselkedését. Jobban átgondolva a dolgot, elég nehéz is lenne, mert minden embernek más a viselkedése. De még szerencse, hogy te ismered az emberek viselkedését. Bár nem tudom, hogy az embereknek melyik viselkedésére gondolsz? Amikor éppen látod is őket, vagy amikor nem? :,)

2022. jan. 4. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!